Ana SayfaÜnlülerCeyda Düvenci: Biz Onuncu Kattan Düştük!

İlgili Postlar

Ceyda Düvenci: Biz Onuncu Kattan Düştük!

Ceyda Düvenci: Biz onuncu kattan düştük! 1997 Türkiye 3. Güzeli seçilmesiyle hayatımıza giren Ceyda Düvenci, Antalya’da katıldığı söyleşide kızı Melisa’nın hastalığı ve tedavisi ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Doğar doğmaz beyin kanaması geçirmesi sonucunda Serebral Palsi (beyin felci) hastası olan kızıyla birlikte değişen hayatını anlatan güzel sunucu Ceyda Düvenci, zaman zaman duygusal anlar yaşadı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak’tan Cem Yılmaz’a Destek!

Ceyda Düvenci: Biz onuncu kattan düştük!

Ceyda Düvenci: Biz onuncu kattan düştük! 1997 yılında katıldığı güzellik yarışmasında 3. seçildikten sonra hayatımıza giren Ceyda Düvenci, sunuculuk ve oyunculuk dallarında çok sevilen isimlerden bir tanesi oldu.

Antalya’da düzenlenen “Kültür Sanat Buluşmaları” kapsamında “Aile, Çocuk ve Kitap” konulu bir söyleşi düzenleyen Ceyda Düvenci, Serebral Palsi hastası 8 yaşındaki kızı Melisa’nın hastalık ve tedavi sürecine dair samimi açıklamalar yaptı.

2015 yılında nikah masasına oturduğu Bülent Şakrak’ın desteği ile zaman zaman yaşadığı duygusal anları atlattığını söyleyen Ceyda Düvenci, yaşadıkları süreç ile ilgili olarak  “Biz biraz onuncu kattan düşmüş gibi olduk.” ifadesini kullandı.

Ceyda Düvenci, katıldığı söyleşide yoğun bir ilgiyle karşılaştı.
Ceyda Düvenci, katıldığı söyleşide yoğun bir ilgiyle karşılaştı.

Ceyda Düvenci kimdir?

Anne ve babaların yoğun ilgi gösterdiği söyleşide Ceyda Düvenci, kızının hastalığının pahalı bir tedavisi olduğunu itiraf ederek, “Serebral palside, fizyolojik tedavi yaptığınız sürece çocuğu ileri götürebilirsiniz. Bir anne-baba olarak sürekli para kazanıp daha iyisini yapmak istiyorsunuz bu süreçte. Yarınımız için biriktirdiğimiz parayı oraya harcamak durumunda kalabiliyoruz ve oraya da gidiyor.” açıklamasını yaptı.

Kızı Melisa’nın hastalığı yüzünden zamam zaman zor anlar geçirdiğini söyleyen ünlü sunucu, “Kelimelerin yeterli olduğu bir hastalık değil bu. Herkesin yükü kendine, biz bizi biliyoruz sadece. ‘Damdan düşenin halini damdan düşen anlar’ derler ya… Ama emin olun herkes bir gün damdan düşüyor hayatın içinde. Sadece düşüş şekilleri ve katsayısı biraz farklı. Biz biraz onuncu kattan düşmüş gibi olduk belki ama beşinci kattan düşen de var. Allah bize sağlık versin, enerji versin.” dedi.

Sabrının tükendiğini hissettiği anlarda ağlayarak ve kum torbasına yumruk atarak sakinleştiğini itiraf eden Ceyda Düvenci, “Benim de sabrımın tükendiği anlar oluyor elbet ama garip bir aşk var orada ve herkesin anlayabileceği bir şey değil bu. Mesela ben ağlamak istediğimde deli gibi ağlıyorum ve hiç tutmuyorum kendimi. Serebral palsi ya da özel ihtiyaç sahibi hastaya sahip ailelerde de bunu görüyorum. Kum torbasına hiç yumruk attınız mı bilmiyorum ama iyi geliyor.” açıklamasını yaptı.

Kızının hastalığı ve tedavi sürecinden esinlenerek hazırladığı “Meli Melek 2019” ajandasını imzalayan Ceyda Düvenci, yoğun bir ilgiyle karşılaştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler