Ana SayfaDizilerCesur Ve Güzel 22. Bölüm İle Sırlar Açığa Çıkacak Mı?

İlgili Postlar

Cesur Ve Güzel 22. Bölüm İle Sırlar Açığa Çıkacak Mı?

Star TV’de yayınlanan Cesur ve Güzel adlı dizinin bu akşam yeni bölümü ekranlara gelecek.

Cesur Ve Güzel 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Cesur ve Güzel 22. bölüm Star TV’de yayınlanacak. Özellikle bir haftadan beri yeni bölümde yaşanacak olaylara dair farklı bilgilerin yer aldığı dizi için büyük sırların açığa çıkması da gündemde.

Yeni Bölümde Neler Olacak?

Cesur’un annesinin şüpheli ölümü sonrasında tüm işaretler Korludağ’ı gösterse de olayın araştırması sürer.  Cesur ve Güzel 22. bölüm fragmanından öğrenildiği kadarıyla bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümlerde özellikle Cesur’un, annesinin ölümünün arkasında kimin olduğunu öğrenmek adına yoğun bir şekilde uğraşacağı görülüyor. Sühan ise uzun zamandan beri Cesur’dan sakladığı sırrı açıklamaya karar veriyor. Sühan’ın hamile olduğunu öğrenen Cesur yeni bir darbe daha alır. Sühan tüm samimiyetiyle Cesur’a karşı bu itirafı yaparken ondan yeni bir cana yaşam şansı ister. Cesur ise bu teklif karşısında geçmişi ve geleceği arasında sıkışıp kalır.

Cesur ve Güzel 22. bölüm fragmanı ile birlikte özellikle iki ismin arasında duygu dolu anların yaşandığı görülürken bu akşam ekranlara getirecek olan yeni bölüm izleyenleri oldukça etkileyecek. Özellikle geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümde Cesur’a hamile olduğunu söylemekten vazgeçen Sühan, tüm izleyenlerde büyük bir üzüntü yaratmıştı. Hamileliğin iki ismi yeniden bir araya getirmesi ve Sühan ile Cesur’un yeniden evlenmesi bekleniyor. Özellikle izleyencilerin Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ü yakıştırması, bu konuda dizinin de dikkat çekmesini sağlıyor.

Yayınlanan yeni bölüm fragmanı şöyle;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler