Ana SayfaDizilerSurvivor 64. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

İlgili Postlar

Survivor 64. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Survivor 64. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragman özellikle ünlüler ve gönüllüler arasında oynanacak ödül oyunundan önemli anları ekranlara getirirken, gönüllüler takımındaki kavga fragmana damga vurdu.

Gönüllülerde Kavga Var!

Gönüllüler Adası’nda yaşanan tartışmada, Volkan ile Gökhan karşı karşıya gelirken iki isim arasındaki gerilim bu akşamın en heyecanlı anlarından olacak.

Survivor bu akşam ekranlara gelecek yeni bölüm ile birlikte özellikle ödül oyunu heyecanını ekranlara taşıyacak. Ünlüler ve gönüllüler takımının yeniden karşı karşıya gelecek yarışmada özellikle müthiş ödülü almak isteyen takımlar zorlu parkurda birbirine karşı mücadele verecek. Fragmandan elde edilen bilgilere göre özellikle Berna’ya Gökhan’ın sesini yükseltmesi Volkan’ın tepkisini çekiyor. Gönüllüler takımı bir arada oturarak sohbet ederken Gökhan’ın Berna’ya yönelik böyle bir çıkış yapması tüm yarışmacıların tepki göstermesine neden oldu. Volkan ise sesini yükselterek Gökhan’a karşı tepki gösterdi.

Volkan’ın sinirlenerek Gökhan’ın üzerine yürümesi üzerine Gökhan da ona karşılık verirken, iki ismin arasındaki gerilim kısa süre içerisinde yükseldi. Gökhan ile Volkan arasında yaşanan bu tartışmaya gönüllüler grubundan diğer isimler engel olmaya çalışsa da kısa süreli yaşanan gerilim gönüllüler takımının morallerinin bozulmasına neden oluyor.

Özellikle bu tartışmadan en çok etkilenen Berna ise yine gözyaşlarını tutamıyor. Gönüllüler takımında yaşanan bu tartışma özellikle ödül oyunu öncesinde takımın demoralize olmasına neden olurken bu akşam oynanacak ödül oyunu sonrasında kazanan takım büyük ödül ile adada şartları daha da iyileştirme şansına sahip olacak.

Yayınlanan Survivor 64. bölüm fragmanı ise şöyle;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler