Ana SayfaDizilerTV8 14 Nisan Cuma 2017 Yayın Akışı

İlgili Postlar

TV8 14 Nisan Cuma 2017 Yayın Akışı

TV8 14 Nisan Cuma 2017 yayın akışı kapsamında özellikle Survivor’ın yeni bölümü ile dikkat çekiyor. Şu anda Türk televizyonlarının en çok sevilen ve takip edilen yarışmalarından birisi olan Survivor yayınlandığı günler de yüksek izlenme oranlarına ulaşıyor. TV8 14 Nisan Cuma 2017 yayın akışı kapsamında ise Survivor 2017 yeni bölümüyle saat 20.00 itibariyle ekranlara geliyor.

TV8 14 Nisan Cuma 2017 Yayın Akışı  Nasıl?

TV8’de güne başlangıç klasik bir şekilde yapılıyor. Her gün saat 16.30’a kadar geçen süre içerisinde TV8’de aynı programlar yayınlanırken, 14 Nisan Cuma günü de benzer bir durum söz konusu. 07.00 itibariyle Günaydın Doktor ile başlayan yayınlarda sırasıyla Maşa ile Koca Ayı adlı çizgi film, Oynat Bakalım tekrarı, Aramızda Kalmasın canlı yayın, İşte Benim Stilim yeni bölüm ve Survivor Panorama canlı olarak ekranlara getiriyor.

Bu yapımların ekrana gelmesinin ardından ise günün beklenen programı Survivor 2017 yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Gecenin bitişi ise yine tekrar bölümleri ile yapılıyor. İşte Benim Stilim, Survivor Panorama ve Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı programların tekrar bölümleriyle TV8 14 Nisan 2017 Cuma yayın akışı sonlanıyor.

Özellikle cuma akşamı oynanacak olan yarışmalar ile birlikte Survivor 2017 yeni heyecan dolu bölümüyle ekranlara gelecek. Yayınlandığı günlerde reyting sıralamalarında yer almayı başaran Survivor’ın Cuma gününde de yine yüksek izlenme oranlarına ulaşması bekleniyor. Özellikle birleşme partisi sonrasında adaların birleşmesi, adada heyecanın daha da artmasını sağladı. Bu durum özellikle ekran başındaki izleyenler için de yarışmayı daha çekici hale getirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler