Ana SayfaÜnlülerCemre Kemer'den Romantik Paylaşım

İlgili Postlar

Cemre Kemer’den Romantik Paylaşım

Geçtiğimiz ay evlendiğini sosyal medya hesabından duyuran Cemre Kemer eşiyle birlikte yeni bir paylaşım yaptı. Hepsi grubunun eski solisti Cemre Kemer’den romantik paylaşım geldi. İşte Cemre Kemer’in o paylaşımı;

Cemre Kemer Barışma Hikayesini Anlattı

Instagram’da Gülçin’le ses kayıtlarıyla mesajlaştığına dair ekran görüntüsünde ne konuştuklarına dair açıklık getiren Cemre İlk Gülçin bir mesaj attı. Kibar kibar mesajlaştık. Sonrasında bir küçük didiştik. Bu olmazsa olmaz zaten. İki dakika sonra bir şey oldu ve ikimizden biri tekrar bir şekilde normal yazıp konuşmaya başladık. Sanki üç gün önce küsmüşüz de hemen barışmışız gibi oldu. Çok uzun yıllar tanışınca böyle oluyor. Barışmamız da kesinlikle sevenlerimiz sayesinde oldu. Örgütlenmeler bizi korkuttu. Bugün Gülçin’le de konuştuk ve sevenlerimizi artık mutlu etmek zorundayız dedik.

Hepsi Grubundan Cemre Kemer’in aşırı zayıflık hali Şok Yarattı!

Yeniden Sahneye Çıkmayacaklar

Grup yeniden bir araya gelip şarkı çıkarır ve konser verir mi sorularına “Eren’in ne yeniden şarkı söyleyeceğine, ne de kamera karşısına geçeceğini sanmıyorum. Gülçin’de bir yayında demişti. Bir yardım gecesi ya da güzel bir şey olursa içinde olmak isteriz. Bizim için de çok güzel bir heyecan. Tam giderken köşeye bırakacağımız bir anı olur. Şu an için bir albüm, single yapma gibi düşüncemiz yok. Başka bir şey konuşuyoruz. Kavak Yelleri dizi oyuncularının yaptığı gibi bir video yapalım dedik. Ama bizde herkes teknoloji özürlü.” demişti.

Cemre Kemer’den Romantik Paylaşım

Üç aylık hamile olan Cemre Kemer geçtiğimiz ay reklamcı sevgilisi Emir Medina’yla aile arasında bir törenle dünya evine girmişti. Evlendiğini sosyal medya hesabından duyuran Kemer paylaştığı fotoğrafa  “Canlarım her an benimleydi. Henüz fotoğraflar yok tabii ki. Bende de telefon yoktu. İki gün ortalıkta olmadığım için size bir şeyler toparlamaya çalışıyorum” notunu düşmüştü.

Hamileliğinde 19’uncu haftaya giren ve eşi birlikte çekilen karelerini yayınlayan Cemre Kemer eşinin doğum gününü sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğrafı kalp emojisiyle birlikte “Canım aşkım. Seni her şeyden çok… İyi ki doğdun” notunu düştü.

Cemre Kemer Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler