Ana SayfaDedikoduCemal Can Canseven'den Acun Ilıcalı Yorumu

İlgili Postlar

Cemal Can Canseven’den Acun Ilıcalı Yorumu

Cemal Can Canseven’den Acun Ilıcalı yorumu geldi. Survivor 2020’nin şampiyonu Cemal Can Canseven sosyal medyada yaptığı Acun Ilıcalı paylaşımıyla dikkat çekti. İşte detaylar;

Barış Murat Yağcı’dan Cemal Can Göndermesi

Best Model seçilen, modellik ve oyunculuk yapan Survivor‘daki ikinciliğinin ardından da kitap ve şarkı çıkaran Barış Murat Yağcı, “Her Şeye Rağmen” kitabındaki “Kazanan kişinin hiçbir zaman Survivor olduğunu düşünmedim” ifadesinin sosyal medyada yayılması gündeme bomba gibi düştü.

Barış Murat Yağcı, “Bir kere bile potaya girmedi. Benim kaç kere ismim çıktı. Halk sayesinde dokuz kez SMS birincisiydim. Gerçek bir ‘survivor’ değil ki. Çocuğu seviyorum ama benim omzumda kapsül parçalı, iki kırığım varken bununla ilgili ağlamıyordum. Ama o, omzunu parkurda bir yere sürtüyor ve ağlıyordu. Bazı şeyler ilginç geliyor” ifadelerini kullandı.

Cemal Can Canseven ve Nisa Bölükbaşı Küstü

Barış Murat Yağcı, “O zaman sen neden ‘Survivor’ olamadın?” sorusuna ise “Son bir buçuk ay bireyselliğe geçtiğimizde omzum artık bitik durumdaydı. Yoksa ilk dört aylık performansım yarışma tarihindeki en iyi rekordu. Beşinci ayda sakatlık yaşadıktan sonra performansım düştü” yanıtını verdi.

Acun Ilıcalı İle Maça Gitti

Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven sosyal medyada oldukça sevilen bir isim. Son olarak Miami’ye giden Cemal Can Canseven, Acun Ilıcalı paylaşımıyla dikkat çekti.

Cemal Can Canseven Kimdir?

Cemal Can Seven’den Acun Ilıcalı Yorumu

YouTuber Danla Bilic’in yakın arkadaşı olan Cemal Can Canseven yaptığı paylaşıma “Eğer hayatınızda Acun abi varsa her an her şey olabilir” notunu düştü.

Acun Ilıcalı kimdir?

Yorum Yağdı

Cemal Can Canseven’in bu paylaşımına “Yaşıyorsunuz bu hayatı”, “Herkes sizin kadar şanslı değil” ve “Barış Murat Yağcı sizi kıskanmıştır kesin” şeklinde yorumlar yapıldı.

Bazı takipçiler ise Acun Ilıcalı’nın mutluluğuna takıldı ve “Acun Ilıcalı’yı ilk kez bu kadar gülerken görüyorum”, “Acun abinin mutluluğu” yorumları yapıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler