Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz’dan Netflix'e İbretlik Ayar

İlgili Postlar

Cem Yılmaz’dan Netflix’e İbretlik Ayar

Son dönemlerde sinemayı hiç yapmadığı kadar farklı bir biçimde ele alan ünlü oyuncu ve komedyen Cem Yılmaz, Karakomik Filmler serisi ile seyircisini izleyicilerini ikiye bölmüştü. Aynı Serinin ikinci filmi ise 26 Haziran günü Netflix platformunda gösterime girdi. Normalinde tüm yerli filmleri resmi hesaplarından duyuran Netflix Türkiye, usta komedyen Cem Yılmaz’ın Karakomik Filmler 2 adlı  filmini duyurmaması dikkat çekti ve ünlü komedyenin akıl dolu tepkilerine maruz kaldı bile, Nasılmı? Detaylar Haberimizde..

Acun Ilıcalı’dan Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya Ziyareti

Cem Yılmaz’dan Netflix’e İbretlik Ayar

Netflix dizi ve sinema kanalının Türkiye’de ürettiği orijinal dizilerin sonrasında ilk Türk filmi olan Yarına Tek Bilet, geçtiğimiz günlerde Netflix’de yayınlanmış ve bir anda tüm internet Yarına Tek Bilet in reklamlarıyla dolup taşmıştı. Türkiye’deki arşivine pek çok sayıda yerli filmi de ekleyen Netflix, ünlü komedyen’in farklı bir fikir ve tarza sahip olan Karakomik Filmler serisini de seyircisine sundu.

Netflix Yeni Animasyon Filmi Bir Ay Masalı’nın Afişini ve Fragmanını Yayınladı!

Fakat Karakomik Filmler serinin 26 Haziran’da Netflix’te izlenilen ikinci filmi olan Karakomik Filmler 2, yayınlanan diğer yerli sinemada olduğu üzre Netflix Türkiye tarafından herhangi bir biçimde duyurusu yapılmadı.

Cem Yılmaz kimdir?

Başarılı komedyen Cem Yılmaz, Twitter’da hesabından Türkiye profilini de etiketleyerek akıl oyunuyla sitem dolu esprili bir paylaşım yaparak nitelikli bir ayar verdi. Bunun üzerine Netflix platformuTürkiye sayfasından usta komedyen’in paylaşımının üzerinden bir duyuru yayını yapıldı. Sonrasında ise Cem Yılmaz, Netflix’in takındığı bu farklı tavrı nükteli bir yumuşak eleştiriyle ders verdi.

Cem Yılmaz’ın sitem içeren ilk paylaşımı filmi Türkiye listesinde zirveye yerleştikten sonra geldi:

Cem Yılmaz’ın sitem içeren ilk paylaşımı
Cem Yılmaz’ın sitem içeren ilk paylaşımı

Cem Yılmaz’ın Karakomik Filmler 2, Netflix tarafından sosyal medyada duyurusu yapılmamasına rağmen 1 gün içinde Türkiye listesinde zirvelere  çıkmıştı bile. Geçen hafta Netflix’in ilk Türk filmi olan Yarına Tek Bilet’in izleyici ile buluştuğunu, aynı film için Netflix’den ciddi bir reklam bütçeleri oluşturulduğunu ve yoğun bir ilgiyle karşılandığını görürsek, Film Karakomik Filmler 2’nin reklamı bile yapılmadan zirveye çıkması ciddi bir başarı olsa gerek..

Netflix Türkiye, hiç uğraşmadan Cem Yılmaz’ın tweetini alıntılayıp “esprili” bir şekilde olayı çözmeye çalıştı:

Netflix Türkiye Cem Yılmaz Yanıtı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler