Ana SayfaDedikoduCem Yılmaz'dan Mars Grubuna Ucuz Bilet Göndermesi!

İlgili Postlar

Cem Yılmaz’dan Mars Grubuna Ucuz Bilet Göndermesi!

Bilindiği üzere 2016’da Güney Korelilerin aldığı Mars Grubu, Cinemaximum markasıyla bugün Türkiye’nin en büyük sinema salonu işletmecisi. Geçtiğimiz gün Cengiz Semercioğlu’na verdiği röportajda Cem Yılmaz’ı eleştiren Aslı Irmak Acar’a, ünlü komedyenden tokat gibi cevap geldi.

Cem Yılmaz Ve Şahan Gökbakar’dan Boykot!

Cem Yılmaz Olmazsa Başka Cem Yılmaz’lar Çıkar!

Bilindiği üzere 2016’da Güney Korelilerin aldığı Mars Grubu, Cinemaximum markasıyla bugün Türkiye’nin en büyük sinema salonu işletmecisi. Geçtiğimiz günlerde verdiği röportaj ile Cem Yılmaz hakkında konuşan Aslı Irmak Acar’a ünlü komedyenden cevap gecikmedi. Aslı Irmak Acar, “Siz şimdi “Cem Yılmaz olmazsa başka Cem Yılmaz’lar mı çıkar” mı diyorsunuz?” sorusuna “Tabii ki de çıkar. Fırsat verilen her yetenek çıkabilir. Biz Mars olarak 2018 yılında yapımcılara film çekebilsin diye 26 milyon lira finansman destek verdik.” şeklinde cevap vermişti.

Cem Özer’den Cem Yılmaz Açıklaması!

Cem Yılmaz: 40 Liraya Bilet Satmak Yok Hanımefendi Yapsana Bileti 15 Lira!

Cem Yılmaz Kimdir?

Kendisi hakkında eleştirilerde bulunan Aslı Irmak Acar’a ünlü komedyenden cevap gecikmedi. Sosyal medya hesabından cevap veren Cem Yılmaz oldukça sert açıklamalarda bulundu. Cem Yılmaz, “Hayatımda ilk defa gördüğüm bu hanım yeni Cem Yılmaz’lar çıkaracakmış !Yavaş çıkarsın.Hanımefendi hadi bırak Cem Yılmaz çıkarmayı da tüm Türkiye de sinema biletini 15 lira yapmayı teklif ediyorum 40 liraya bilet satmak yok varmısın ? Yoksun tabi…İyi çıkarmalar Cengizi geçiyorum.

45. Altın Kelebek Cem Yılmaz Şovu İle Kimseyi Boş Geçmedi!

Bu cüretkar insanlar gözönünde olan kişileri kullanıp dümenini döndürmek istiyorsa yanlış adres ! Ben filmimi 10 lira kardeşler mısır da bedava der yine gösteririm ! Bunu cümle alem duysun Cem Yılmaz çıkaracak mış mış mış ! Cem Yılmaz çıkardı haberin yok….terbiyesiz

Ey ahali ! Bana , filmdeki artiste paraları götürdünüzden başka eleştrisi olmayanlara dahil soruyorum, Sinema bileti kaç lira? ben filmimi kaç liraya seyircime satıyorum ki bu hanım neyin üzerinden kime kıyak yapıyor ? Ve utanmadan halkçılık satıyo ! Yap çabuk bileti 15 lira” açıklamasında bulundu. Cem Yılmaz’ın bu açıklamaları kısa sürede birçok beğeni ve yorum aldı.

Cem Yılmaz’dan Mars Grubuna Ucuz Bilet Göndermesi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler