Ana SayfaDedikoduCiciş Esra, Bekareti Yüzünden Hapis Cezası Aldı!

İlgili Postlar

Ciciş Esra, Bekareti Yüzünden Hapis Cezası Aldı!

Kamuoyunun ‘Ciciş Kardeşler’ olarak tanıdığıımız ve sosyal medyada bir hayli ünlü olan  “Cicişler” ismiyle bilinen kardeşlerden Esra Ersoy, eski sevgilisine hakaret ettiği öne sürülerek yargılandığı mahkemede 3 günlük hapis cezasına çarptırıldı, Magazin gündemine bomba gibi düşen konunun tüm detayları Haberimizde…

Ciciş Esra Ersoy, Hacı Sabancı ile yazışmalarını paylaştı

Ciciş Esra, Eski Sevgilisi Yüzünden Hapis Cezası Aldı!

Magazin Haberleri‘nde adından en çok söz ettiren ünlülerden biri olan Ciciş kardeşlerden Ciciş Esra, eski sevgilisine hakaret ettiği öne sürülerek  yargılandığı mahkemede kendisine tam 3 gün hapis cezası çıktı. Çarptırıldığı hapis cezasını çekmek için İstanbul Bakırköy Kadın Cezaevine yatışı tamamlandı.

Ciciş Kardeşler’den Esra Ersoy kimdir?

 

Kardeşi Ciciş Ceyda, Ablası Hakkında Açıklama Yaptı!

Esra Ersoy’un kardeşi olan Ceyda Ersoy, ablasının cezaevine girmesi hakkında “Kardeşim adına çok üzgünüm.Konuyla alakalı fazla konuşmak istemiyorum” ifadelerini kullandı.

 

Ciciş Kardeşler’den Ceyda Ersoy kimdir?

“Bekaretimi Ona Verdim”

Geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından eski sevgilisine yönelik sert ifadeler kullanan Ciciş Esra, daha sonra bu paylaşımlarını hesabından kaldırmıştı. Sonrasında intihara kalkıştığı haberleriyle gündeme gelen Ciciş Esra’nın intihar haberini sanatçısı Onur Akay duyurmuştu. Onur Akay, yazdığı yazıda; “Basına yansımadı ama Esra, maalesef geçtiğimiz aylarda da kendisini arabanın önüne atarak intihar teşebbüsünde bulunmuştu. Ben bu olayı bildiğim halde yazmamıştım ama şimdi bana söz verdi ve bir daha intihar teşebbüsünde bulunmayacak.” ifadeleriyle bu şansız olayı kamuoyuna duyurmuştu.

Ciciş Esra ile ilgili görsel sonucu

 

“Boşanacağım Dedi Ama 12 Yıl Geçti”

Onur Akay,  Ciciş Esra Ersoy’un kendisine  intiharına ilişkin telefonda şunları söylediğinide açıklamıştı; “Ben çok mutsuzum Onur’cum. Beni terk etti, inanmıyorum. Dünyanın en karakterli, en vicdanlı erkeği sanıyordum. İyi ki ölmedim bugün Onur’cum. Ölsem de onun umrunda değilmişim. Hastaneye gelmedi, aramadı bile. Boşanacağım dedi ama 12 yıl geçti boşanmadı ve ben tekmeyi yedim. Ölene kadar yanımda olacağını söylemişti, inanmıştım ona. Onun için aileme bile yalan söyledim. Tanıdığın bu psikolojisi bozuk Esra, aslında bu adamın yarattığı Esra’dır. 12 senenin kanıtlarını mahkemeye sunacağım ve 12 yılımı yiyen bu adama 2 milyon dolarlık manevi tazminat davası açacağım.”

 

Ciciş Kardeşler ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler