Ana SayfaDedikoduCem Özer'den Samimi Açıklamalar

İlgili Postlar

Cem Özer’den Samimi Açıklamalar

Oyuncu Cem Özer, Hülya Koçyiğit’in TRT 2 ekranlarında yayınlanan “Film Gibi Hayatlar” programının konuğu oldu. Cem Özer’den samimi açıklamalar geldi. İşte o açıklamalar;

Cem Özer Ailece Krizi Aştı!

Yaşadıkları kriz günlerini çabuk geride bırakan ikili, el ele avm’deki mağazaları dolaşırken rastlanıldı. Ünlü çifte, oyuncunun, meslektaşı eski eşi Nurgül Yeşilçay’la evliliğinden olan oğulları Osman Nejat da refakat etti. Ailesiyle beraber alışveriş yapan Cem Özer, magazincilerin yöneltiği soruları cevapsız bırakırken, keyifli görünümüylede dikkatleri üzerine çekti.

Evli Kadına Çıplak Fotoğraflarını Gönderen Cem Özer’den Şok Edecek Açıklama!

“Hafif Ukala Oldum”

Oyuncu Cem Özer, Hülya Koçyiğit’in TRT 2 ekranlarında yayınlanan “Film Gibi Hayatlar” programının konuğu oldu. Özer, bir dönemin en ünlü talk show programı “Laf Lafı Açıyor”un hayatını nasıl değiştirdiğini şöyle anlattı;

“Bu programı yapana kadar hoş sohbet bir adam değildim. Müjdat Gezen ve Cenk Koray’la kabare yapıyorduk. Onlardan ayrıldım ve kendi başıma bir şey yapmaya karar verdim. Tek başıma 6 gün boyunca sahneye çıktım. Gelenlerle sahnede biraz sohbet edip, onlara şarkı söyletirdim.

Bir gün Adem Gürses beni aradı ve televizyon işi teklif etti. Ben, sit-com yapmak istiyordum. Fakat ‘Biz sana talk show yaptıracağız’ dediler. Ağzımdan kerpetenle laf çıkardı. Cem Özer olarak içine kapanık ve çekingen bir adamdım. Kendime ‘Madem iyi bir oyuncusun, kendine bir talk show karakteri yarat ve bunu oyna’ dedim. ve hafif ukala oldum. Yoksa ezilirdim ve beni mahvederlerdi.”

Cem Özer’den Samimi Açıklamalar

Cem Özer, haksızlığa sessiz kalamadığını dile getirdi: “Eğer bulunduğum ortamda biri ukalalık yapar, masaya egosunu koyarsa, ben de kendi egomu çıkarır koyarım. ‘Arkadaş benim egom daha büyük, kusura bakma’ diye. Hiç kimsenin bilerek, isteyerek hakkını yemem ama hakkımı da yedirtmem. Yiyenin gırtlağına çökerim. Beni çok da pamuk, hamur zannetmesinler. Kadife eldivenin içinde demir yumruğum. Orada da içimden Kumkapılı Cem çıkar.”

Cem Özer Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler