Ana SayfaDedikoduDemet Akalın "Keşke Eurovision'a Katılsak"

İlgili Postlar

Demet Akalın “Keşke Eurovision’a Katılsak”

Demet Akalın’ın Murat Boz’lu Eurovision paylaşımına yorum yağdı! Demet Akalın “Keşke Eurovision’a katılsak” diyerek sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte ünlü şarkıcının o paylaşımı;

Demet Akalın Gerçek Dosttur

Faruk K’nın yeniden yorumladığı “Hadi Bakalım” şarkısında Demet Akalın konuk star olarak  şarkının bir bölümünü okuyarak sürpriz yaptı. Demet Akalın’ın bu jesti karşısında   çok teşekkür eden Faruk K kendisine yapılan sürprizin nasıl gerçekleştiğiyle alakalı;

“Ben buna bir demet vefa diyorum. Demet Akalın’ın müzik piyasasına girdiği ilk yıllarda   birlikte çalışıyorduk. Almanya konserinden dönerken uçakta; sen bir gün çok ünlü bir yıldız olacaksın, ilk imzanı bana atar mısın?  Demiştim. Oda “Canım arkadaşım hep birlikte nice büyük başarılarda beraber olalım. İlk imzamı sana atıyorum. Sevgilerimle” yazarak bir peçeteye imza atmıştı. 21.03.2001 yılından beri sakladığım bu imzalı peçeteyi kendisine gönderdim. Sonrada benim şarkımda küçükte olsa bana eşlik eder misin?  Ricasında bulundum.  Demet mesajıma hemen döndü. Stüdyoya geldi ve şarkıyı  okudu. Demet Akalın Gerçek bir dosttur. Vefalıdır ki bu büyük  kalbi ve vefayı ben tekrar görmüş oldum. Tekrar teşekkür ederim dedi.”

Demet Akalın kimdir?

Kapanma Demet Akalın’a Yaramadı

Demet Akalın, geçen haftalarda barıştığı arkadaşı Esra Balamir’le Nişantaşı‘daydı. Kendisini görüntüleyen gazetecilerle konuşan Demet Akalın, tam kapanmayı evde geçirdiğini ifade etti. Akalın, “Tatil falan yok. Konserlerim var. Konser için Amerika’ya gideceğim” açıklamasında bulundu.

Akalın, daha sonra arkadaşlarıyla birlikte Nişantaşı turuna devam etti. Ünlü şarkıcının tam kapanma döneminde kilo aldığı da gözlendi. Akalın’ın bu halini görenler, “Tam kapanma Demet’e yaramamış” yorumunda bulundu.

Demet Akalın, önceki gün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya seslendi. Akalın, “Mayıs’a kadar ülkenin yüzde 60’ı aşılanacak derken, bu oran yüzde 13’te kalmış. Sınır dışı tüm Müslüman kardeşlerinizi aşıladıysak, artık bizi bir bir aşılasak mı? Kaldıysa şırıngada bir damla falan rica etsek” ifadelerini kullanarak dikkat çekti.

Demet Akalın ‘dan Faruk K’ya Hadi Bakalım Vefası

Demet Akalın “Keşke Eurovision’a Katılsak”

Bugün 2021 Eurovision şarkı yarışması sosyal medya kullanıcıları tarafından en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Yarışmayla ilgili olarak binlerce paylaşım yapılırken, paylaşım yapanlar arasında sanatçı Demet Akalın da yer aldı.

Demet Akalın’ın paylaşımları arasında en dikkat çekenlerden biri ise Murat Boz ile ilgili söyledikleri oldu. Akalın bir paylaşımında, “Murat Boz ne sallardı be. Olalım seneye ya kıskandım ne güzeller” ifadesine yer verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler