Ana SayfaDedikoduCem Belevi ve İrem Derici Cephesinde Yeni Gelişe

İlgili Postlar

Cem Belevi ve İrem Derici Cephesinde Yeni Gelişe

Aralarında çıkan ilişki iddialarını reddeden Belevi ve Derici’nin herkesden gizli aşk yaşadığı hatta Belevi’nin Derici’yi aldattığı ve bu nedenle güzel şarkıcının Belevi’yi takipten çıktığı söylenmişti. Cem Belevi ve İrem Derici cephesinde yeni gelişme yaşandı işte detaylar;

İrem Derici Aldatıldı Mı?

Derici ve Belevi aşk iddiaları karşısında her ne kadar arkadaş olduklarını söyleselerde ne magazin dünyasını ne de sevenlerini inandıramadılar. Daha önce bu kadar sıkı görüşmeyen ikilinin son birkaç aydır neredeyse her davete birlikte katılmaları ve sık sık birlikte paylaşım yapmaları ikilinin aşklarını gizlemek istedikleri iddialarını gündeme getirmişti.

İrem Derici’den Seksi Doğum Günü Dansı…

Sadece arkadaş olduklarını söyleyen Cem Belevş ve İrem Derici cehpesinde flaş bir gelişme yaşandı. Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen ikili geçtiğimiz gün birbirini takipten çıktı. Bu durum Belevi’nin Derici’yi aldattığı iddialarını da beraberinde getirdi.

Cem Belevi kimdir?

“İrem Ne Dese Tatlı Oluyor”

Geçtiğimiz akşam Cihangir’deki Geyik adlı mekandan çıkan şarkıcı, konuyla ilgili şöyle konuşmuştu;

“Özel hayatımla ilgili pek konuşmayı sevmiyorum. İrem çok tatlı bir insan olduğu için ne dese tatlı oluyor. Onun tatlılığına bırakıyorum ben bunu. Ben işimle gücümle zaten ilgileniyorum, böyle şeyleri konuşmayı tercih etmiyorum.”

Cem Belevi ve İrem Derici Cephesinde Yeni Gelişe

Cem Belevi’nin açıklaması İrem Derici’nin kalbini yumuşatmışa benziyor ki ikili dün birbirlerini yeniden takip etmeye başladı. Ancak ikilinin dostluklarına mı yoksa aşklarına mı şans verdikleri bilinmiyor…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler