Ana SayfaDedikoduCemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz Yılın En İyi Çifti!

İlgili Postlar

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz Yılın En İyi Çifti!

Kanal D ekranlarında yayımlanan “Baht Oyunu” dizisinde tanışan Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz arasındaki dostluk aşka dönüşmüştü. Birlikteliklerine mutlu bir şekilde devam eden Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz yılın en iyi çifti seçildi. İşte konuyla ilgili detaylar;

Uyumları Çok Beğenildi

Bu yazın en sevilen dizileri arasına girmeyi başaran “Baht Oyunu” şüphesiz ki başrolleri sayesinde bu kadar çok çekildi. Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in canlandırdığı dizide ekibin ne kadar eğlendiğini ekrandan görmek mümkün. Ekipçe uyumun yanı sıra başrollerin birbilerine uyumu da oldukça beğeniliyor hatta Baysel ve Şaşmaz birbirine çok yakıştırılıyordu ki çok geçmeden dizi aşkı gerçeğe dönüştü.

Aytaç Şaşmaz-Cemre Baysel: 40 Yıldır Tanışıyor Gibiyiz

“İyi Ki”

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz arasındaki arkadaşlığın aşka dönüştüğü yönündeki iddialar gündeme bomba gibi düşmüştü. Uzun bir süre boyunca ilişki iddialarını sessizlikle karşılayan ikili geçtiğimiz gün sosyal meydadan ilanı aşk etti. Birlikte sette çekildikleri bir fotoğrafı yayımlayan ikili fotoğrafa “İyi ki” notunu düşerek aşk iddialarını da yanıtlamış oldu. Aytaç Şaşmaz’ın, sevgilisi Cemre Baysel’i alnına etiketlemesi de dikkatlerden kaçmadı.

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz Yılın En İyi Çifti!

Geçtiğimiz haftalarda KizlarSoruyor platformu tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen “Yılın En’leri” anketinde sonuçlar belli oldu.

410 bini aşkın oyun kullanıldığı ankette Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz “yılın en iyi dizi çifti” seçildi. “Baht Oyunu” dizisindeki aşkları gerçeğe dönüşen iki oyuncu, ankette Hande Erçel-Kerem Bürsin ve Ayça Ayşin Turan-Alp Navruz çiftlerini geride bıraktı.

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz, kendilerine oy veren sevenlerine teşekkür etti. İlişkilerini artık gözlerden uzak yaşamayan çiftin birbirleriyle yaptıkları eğlenceli paylaşımlar da hayranları tarafından çok seviliyor.

Aytaç Şaşmaz kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler