Ana SayfaDedikoduCem Belevi: Sezonu Hızlı Geçiriyorum

İlgili Postlar

Cem Belevi: Sezonu Hızlı Geçiriyorum

Cem Belevi, önceki gün Metropol İstanbul’da objektiflere yansıdı. Keyifli halleriyle dikkat çeken şarkıcı ve oyuncu, vitrinleri incelediği sırada basın mensuplarının fotoğraf isteğini de kırmadı. Samimi açıklamalarda bulunan Cem Belevi “Sezonu hızlı geçiriyorum” dedi. İşte o açıklamalar;

Cem Belevi’den İrem Derici’ye Sert Sözler

Cem Belevi’nin İrem Derici’yi manken Nergis Nesrullayeva ile aldattığı haberi magazin kulislerinde çalkalanıyor. İhanet iddiasının ardından 7.8 milyon takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından flaş bir paylaşımda bulunan Derici, meslektaşına yönelik isim vermeden hakarete varan ifadeler kullandı. “Saltanat sona erdi çeyrek popçu. Sefil hayatının geri kalanında sana mutluluklar diliyorum. Hayırlı konser dilenmeler” diyen popçuya, Cem Belevi’den yanıt gecikmedi.

Olay sözler üzerine nasıl bir tavır sergileyeceği merakla beklenen şarkıcı, basın mensuplarının karşısına çıktı ve biten ilişkisi hakkında şu açıklamayı yaptı:

İlişkimle ilgili konuşmayı sevmiyorum ama paylaşım yaptığı için birkaç şey söylemek istiyorum, kendisine de ilettim zaten. Aslında biz İrem’le daha önce ilişkimizi noktaladık. Bunu duyurmak istemedi, benden de rica etti. Özel bir sebebi var, kendisine ve ilişkimize saygı duyduğum için o da bende kalacak. Her şeyden önce karşımda bir kadın var, çok değerli bir meslektaşım var, çok güzel de bir yürek var. Artık onu ne fevrileştirdiyse, ne öfkelendirdiyse bilmiyorum, bir şeyler paylaşmış. Ben kendisini çok sevdim. Hepimiz ilişki yaşıyoruz, inişli çıkışlı. Yürütemedik olmadı. Ben aşk şarkıları yazan, dolu dolu yaşayan, hisleriyle hareket eden bir adamım. Asla bu cümleleri kabul etmiyorum. Yok aldatma, yok başka başka şeyler! Böyle bir şey olabilir mi? Hiçbir zaman böyle bir şey olmadı, olamaz da. Benim aşka böyle bir bakış açım yok. Hala kendisini çok seviyorum, hala çok saygı duyuyorum. Fevrice ağzından çıkanlara, söylediklerine takılmıyorum. Canı sağ olsun. İçi rahat olsun, benim de içim çok rahat. Asla kendisini aldatmadım. Hiçbir kadını aldatamam, beceremem böyle şeyleri. Aşkımı coşkuyla yaşayan bir insanım.

İrem Derici’den Yanıt Gecikmedi

İrem Derici, ünlü şarkıcının açıklamalarının ardından adeta çılgına dönerek, şu ifadeleri kullandı:

Über samimiyetsiz açıklamayı izledim. Ben birkaç saat uyuyup uyanayım, her şeyi anlatayım. Sıktı artık bu sahtekarlık. A’dan Z’ye şöyle ses kayıtlarıyla mis gibi, ne dersin? ‘Yaz sonuna kadar İrem’i şutlarım zaten, şu takvimi bir doldurayım, şimdi kötü çocuk imajı çizemem’ mi olsun ilk konuğumuz, yoksa alevler attığın influencer’lar mı, sen seç. Ya da direkt itiraf ettiğin ihanetten de girebilirim mevzuya, bana fartk etmez!

İrem Derici kimdir?

Cem Belevi: Sezonu Hızlı Geçiriyorum

Yeni projelerin olduğunu belirten popçu, “Önümüzde iki tane sinema filmi var. Onlara çalışıyorum, yakında çekimlerine başlayacağız. Onun dışında yeni şarkı çalışmalarımız var. Anlayacağınız sezonu hızlı geçiriyorum. Yoğun çalışıyoruz” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler