Ana SayfaKültür ve SanatMüzikCem Adrian' dan Jolly Joker Vadi İstanbul 'da Muhteşem Bir Müzik Ziyafeti...

İlgili Postlar

Cem Adrian’ dan Jolly Joker Vadi İstanbul ‘da Muhteşem Bir Müzik Ziyafeti…

Geçtiğimiz ocak ayının sonlarında unutulmaz türküleri yorumladığı yeni albümü “Seçkiler 2” yi çıkartan sanatçı Cem Adrian; Kocaeli, İstanbul, Ankara , Gaziantep , Kahramanmaraş , Şanlıurfa , Denizli , Aydın , Eskişehir’ e kadar Türkiye’nin dört bir yanında ve yurtdışında konserlerine hız kesmeden devam ediyor! Önceki akşam Jolly Joker Vadi İstanbul sahnesinde olan ünlü sanatçı eşsiz atmosferde harika bir gece yaşattı. İşte Detaylar…

Cem Adrian Babasını Son Yolculuğuna Uğurladı…

Cem Adrian’ dan Jolly Joker Vadi İstanbul ‘da Muhteşem Bir Müzik Ziyafeti…

Müzisyen, besteci ve yapımcı ve ortalama bir insandan 3 kat daha uzun ses tellerine ve 4.5 oktavlık ses genişliğine sahip olan ve kendini sadece “özgür bir müzisyen” olarak tanımlayan başarılı şarkıcı sevenlerinin Jolly Joker ‘in Vadi İstanbul’ daki harika atmoserinde karşısına çıktı…

Cem Adrian Kimdir?

Cem Adrian Jolly Joker Vadi İstanbul
Cem Adrian Jolly Joker Vadi İstanbul

Türkiye müzik endüstrisinin bilindik kuralları dışında, kendi çizdiği çizgilerde yürüyen sanatçı Cem Adrian; unutulmaz türkülerden oluşan 11 eserin bulunduğu “Seçkiler 2” albümünü geçen ocak ayının sonlarında müzikseverler ile buluşturdu.

En Fazla Konser Veren Şarkıcı…

Ünlü sanatçı, 10 yıldır, sadece çok renkli sesi değil, çok renkli müziği ile yorumcu, besteci ve söz yazarı olarak müziğin çok farklı dallarında çok farklı eserlere imza atıyor. Başarılı müzisyen aynı zamanda, bölge ayırt etmeksizin Türkiye’nin her şehrinde, en fazla konser veren canlı performans sanatçıları arasında ön sıralarda yer alıyor.

Cem Adrian' dan Jolly Joker Vadi İstanbul
Cem Adrian’ dan Jolly Joker Vadi İstanbul

“Ben Bu Şarkıyı Sana Yazdım” (2005), “Aşk Bu Gece Şehri Terk Etti” (2006), “Essentials / Seçkiler” (2008), “Emir” (2008), “Kayıp Çocuk Masalları” (2010), “Siyah Bir Veda Öpücüğü” (2012), “Şeker Prens ve Tuz Kral” (2013), “Cam Havli” (Umay Umay ile birlikte-2014), “Sana Bunları Hiç Bilmediğin Bir Yerden Yazıyorum” (2014) ve “Yalnızlık Senden Daha Çok Seviyor Beni” (2015) gibi albümlerini mzüikseverler için piyasaya çıkaran Cem Adrian’ın, kayıtları 2014’te tamamlanan “Seçkiler 2” albümü de Ocak ayının sonlarında dinleyicilerle buluştu. Sanatçı, şimdilerde ise yeni albümlerin ve bir kitabın hazırlıklarını sürdürüyor.

Cem Adrian Kimdir?

İşte Cem Adrian’ ın Konser Listesi…

Cem Adrian' ın Konser Listesi
Cem Adrian’ ın Konser Listesi
Cem Adrian' ın Konser Listesi...
Cem Adrian’ ın Konser Listesi…
Cem Adrian' ın Konser Listesi...
Cem Adrian’ ın Konser Listesi…

Satın Almak İçin;

https://www.biletix.com/etkinlik-grup/11492202/TURKIYE/tr

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler