Ana SayfaÜnlülerCeceli, kanser hastası minik hayranıyla...

İlgili Postlar

Ceceli, kanser hastası minik hayranıyla…

Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Mersin’de sahne alan Mustafa Ceceli, 8 yaşandaki lösemi hastası hayranı Bengül Kader Bayram ile sahnede buluştu. Küçük Bengül’ün hayali gerçek oldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği konser etkinlikleri kapsamında konser vermeye Mustafa Ceceli’ de geldi. O gün Ceceli’ nin gelen dinleyicileri arasında kendisine asırı hayran olan 8 yaşındaki Bengül Kader Bayram da bulunuyordu. 3 yıldır lösemi hatası olduğu için kemoterapi tedavisi gören Bengül’ ün en büyük hayali Mustafa Ceceli’yi görmekti. Konser esnasında hayali gerçeğe dönüştü. Minik Bengül Kader Bayram sahneye çıktı ve Mustafa Ceceli’ yle birlikte şarkı söylediler.

Hayranı olduğu Mustafa Ceceli ile hem tanışma hemde şarkı söyleme fırsatı yakalayan Bengül Bayram, Ceceli ile birlikte “Gül rengi” şarkısını söylediler. Gelen tüm dinleyenlerde minik hayranı Bengül’le Ceceli’ye eşlik etti. İkilinin söylediği şarkı dinleyenlerden büyük beğeni aldı. Ertesi gün internette, sosyal paylaşım platformlarında paylaşılan düet çok sayıda kişi tarafından tıklandı. Hayranı olduğu sanatçıya sıkı sıkı sarılan Bengül Kader Bayram’ın yaşadığı mutluluk, izleyenlere duygulu anlar yaşattı. Kızlarının en büyük hayalinin gerçekleştiğini söyleyen anne Meliha Bayram ve baba Duran Bayram ise Mersin Büyükşehir Belediyesine  kızlarının bu hayalini yerine getirmesine vesile olduğu için teşekkür ettiler.

Yalnız mersinlilerin değil çevre illerden gelen vatandaşlarında katıldığı konserde Mustafa Ceceli eski-yeni şarkılarını harmanlayarak söyledi. Konser esnasında Ceceli enstrümanla dinleyenler tam bir müzik şöleni yaşadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler