Ana SayfaDedikoduSurvivor'da Yarışmacılar Ne Var Ne Yok Ateşe Verdiler

İlgili Postlar

Survivor’da Yarışmacılar Ne Var Ne Yok Ateşe Verdiler

Survivor’da Yarışmacılar Ne Var Ne Yok Ateşe Verdiler

Artık son düzlükten geçen yarışmacılar adada son günlerini yaşadı. İlhan Mansız’ın adaya vedasının ardından yarışmacılar ne var ne yok her şeyi yaktılar.

Final yapmaya hazırlanan Survivor yarışmacıları artık 4 kişi kaldılar ve Kıbrıs’a gidecekler. Yeni fragmanda adaya veda eden yarışmacıların duygusal anlar yaşıyor.

“Tek Kalacağım Aklıma Gelmezdi”

Yakın zamanda arkadaşını yollamak zorunda kalan Adem hislerini “İçimde bir burukluk var ama aynı zamanda heyecan da var” sözleriyle ifade ediyor. Adada gönüllüler takımında tek kalan,oldukça başarılı olduğu konuşulan ve birçok insan tarafından şampiyon diye yorumlanan Ogeday ise “Buralara kadar geleceğim, tek kalacağım aklıma gelmezdi” şeklinde konuşuyor.

Finalist Olmak İçin Yarışacaklar

Survivor’ın yeni bölümünde Adem, Sema, Serhat ve Ogeday Dominik’te yarı finalist olmak için kıran kırana rekabet edecek. Yarışmacılar iki Oyun oynayacak. İki oyunu kazanan 1’er kişi yarı finalist olmayı garantileyecek. Sema’nın uzun zamandan sonra tekrar yarışacak olması izleyicileri meraklandırıyor. Artık sona bir kaç adımın kaldığı Survivor’da neler olacağı merak konusu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler