Ana SayfaÜnlülerDeniz Seki’ye kayınpederinden darbe

İlgili Postlar

Deniz Seki’ye kayınpederinden darbe

36 ay kaldığı cezaevinden 5 Haziran Pazartesi günü çıkarak özgürlüğüne kavuşan Deniz Seki bu aralar kayınpeder şoku yaşıyor. Nişanlısı Faruk Salman’ın babasının Seki’yi ihbar eden kişi olduğu söyleniyor.

2 Şubat 2009 tarihinde tutuklanan hapis cezasına çarptırılıp hapis yatan Deniz Seki bir dönem, 68 günlük firar olmuştu.  Sonrasında bir ihbar sonucu Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Deniz Seki’yi yeniden tutuklanıp ceza evine götürülmüştü. İçeride zor zamanlar geçiren Deniz Seki’nin özgürlüğün tadını çıkaracağı şu günlerde de yüzü gülmüyor.

6 yıl 3 ay

“Uyuşturucu temin etmek” suçundan yargılanan Deniz Seki’ye 6 yıl 3 ay hapis cezası verilmişti. Geçtiğimiz günlerde tahliye olan Deniz Seki’nin bir dönem hapishaneden firari olduğunu, bu süreçte Seki’yi polis ekiplerine ihbar eden kişinin nişanlısı Faruk Salman’ın babası yani kayınpederi olduğu ortaya çıktı. Firari olduğu süreçte babasına evlenmeyi düşündüklerini açıklayan Faruk Salman’a tepkini belli etmek ve kararının caydırıcı olmasını anlaması gerekçesiyle nişanlısını ihbar ederek Salman’a baba şoku yaşattı. Ancak tüm yaşananlara rağmen hapishanede nişanlısı Deniz Seki’ yi hiçbir zaman yalnız bırakmayan Faruk Salman 128 hafta aralıksız Seki’nin ziyaretine gitti. 128 hafta sonunda babası izin vermediği için hapishaneye ziyarete gidemeyen Salman’a basın mensupları ayrıldınız mı soruları yöneltilmeye başlamıştı. Çıkan haberleri başta avukatları yalanlamıştı. İkili ayrıldı gibilerinden haberlerin hepsini yalanlarcasına tatile çıktı.

Nişanlısı Faruk Salman yaşananları unutturmak için “çocukluk aşkım” dediği Deniz Seki ile birlikte Bodrum’da tatil yapıyor, birlikteliğin tadını çıkarıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler