Ana SayfaDizilerÇatı Katı Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yalıdan Kaçış Planı Çiftleri...

İlgili Postlar

Çatı Katı Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yalıdan Kaçış Planı Çiftleri Daha Da Yakınlaştırıyor!

Kanal D’nin sevilen dizilerinden Çatı Katı Aşk, 10. yeni bölümüyle yarın akşam ekranda olacak. Dizinin yeni bölümünde; Ayşen, Ateş’in Yasemin’le aynı odada kalmasını, Demir’de Yasemin’in Ateş’le aynı odada kalmasını kıskanır. Yılmaz ailesi ise, birden ortaya çıkan gizemli kadını çözmeye çalışır. Öte yandan Emin ve Gülriz geçmişin tozlu sayfalarında keşkelerinin acısını yaşar. Ayşen ile Demir. Ateş ile Yasemin’i öpüşmek zorunda kalırken görüp kıskanır. Çatı Katı Aşk 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yalıdan kaçış planı çiftleri daha da yakınlaştırıyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Yalıdan Kaçış Planı Çiftleri Daha Da Yakınlaştırıyor!

Çatı Katı Aşk 10. bölüm 2. fragmanında; Süheyla, Ayşen’i arayınca Ateş, yalıda olduklarını söyleyip kapatır. Aile ise, Ayşen’in ortalarda görünmeyen Demir’inde neden yalıda olduklarına anlam veremez. Çiftler yalıdan Asaf’a görünmeden kaçabilmek için türlü planlar yapmak zorunda kalır. En sonunda Ateş, babasının bayıltmak zorunda kalır.

İşte Çatı Katı Aşk 10. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/RqIZ14cnCcs

ÇATI KATI AŞK 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Asaf, Ayşen ile Ateş’in öpüşürken çekilmiş fotoğrafını Yılmaz ailesine gönderir. Celal, notu okur. Tam fotoğrafa bakacakken Ayşen bayılır. Onun bayılmasıyla Ateş, fotoğrafı saklamayı başarır. Ateş, ertesi gün babasıyla konuşmaya gider. Bu sefer Asaf, Yasemin’le Demir’in samimi fotoğrafını Ateş’e gösterir.

Dört kafadar düşünmek için bir araya gelir. Ateş ile Demir, birbirlerine girer. Ayşen, onları ayırmayı başarır. Ateş, işin içinden çıkamayınca evden ayrılıp yalıya gitme kararı alır. Yasemin, de, mecburen kabul eder. Demir. Yasemin’den ayrılacağı için çok üzülür. Celal, Sevda’yı evden gönderir. Ama Sevda, Demir’e Yasemin’e aşık olduğunu bildiğini söyler.

Eşyalarını toplayan Ateş ile Yasemin evden ayrılır. Ama Yasemin, evi kimseye kiraya vermemelerini iş yeri olduğu için arada gelip gidebileceklerini söyler. Babaanne bu duruma karşı çıksa da Celal, onların eve gelip gitmelerini kabul eder. Yalıya giden Ateş ile Yasemin’i Asaf, kapıda karşılar. Yalıya giren Ateş ile Yasemin, fotoğrafın kopyasını bulup yok etmek için işe koyulur.

Demir ile Ayşen, aşk acısı çeker. Ateş’den daha fazla ayrı kalmaya dayanamayan Ayşen, yalının önüne gelip Ateş’i arar. Ateş, onu gizlice içeri alır. Demir’de Yasemin’i arayıp onun önlüğünü getirdiğini ve verip gideceğini söyler. Yasemin, sandalla gelen Demir’i kimse görmesin diye yalıya alır. Saklanacak yer bulamayınca Yasemin Demir’i Ateş’in odasına götürür. Demir’i kapıda gören Ateş, donup kalır.

Çatı Katı Aşk 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayşen İle Demir Kıskançlıkla Şaşkınlık Arasında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler