Ana SayfaDizilerÇarpışma Dizisi 8. Bölümü Yayınlandı İzleyenler Veli'nin Oyunları Karşısında Şok Oldu!

İlgili Postlar

Çarpışma Dizisi 8. Bölümü Yayınlandı İzleyenler Veli’nin Oyunları Karşısında Şok Oldu!

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi 8. bölümüyle izleyicileri ile buluştu. Bu bölümde Veli öyle bir plan kurdu ki, Kadir, Zeynep, Cemre ve Kerem’in sevdiklerinden ve ailelerinden vurdu resmen oyun oynadı. Çarpışma dizisi 8. bölümü yayınlandı izleyenler Veli’nin oyunları karşısında şok oldu.

Çarpışma Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

İzleyenler Veli’nin Oyunları Karşısında Şok Oldu!

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi 8. bölümüyle izleyicileri ile buluştu. Bu bölümde Veli öyle bir plan kurdu ki, Kadir, Zeynep, Cemre ve Kerem’in sevdiklerinden ve ailelerinden vurdu resmen oyun oynadı. Çarpışma dizisi 8. bölümü yayınlandı izleyenler Veli’nin oyunları karşısında şok oldu.

Veli, hastaneden kaçırılır ve Veli kendine geldiğinde karşısında bulunan kadın Kadir’in annesidir. Veli, Kadir’in annesine onunla ilgili şeyleri anlatır. Bu arada Zeynep Kadir’in yanına gelerek ona destek olmaya çalışıyor. Zeynep bundan sonra neler yapacaklarını tek tek anlatır ve “haydi” diyerek harekete geçerler.

Selim, Demir ile birlikte Veli’nin yanına gelir. Bu sırada Kadir’in annesi çıkıyordur onu görürler ve selamlaşırlar. Demir kadının kim olduğunu sorar. Veli silahını çeker ve Demir’in kafasına dayar. Demir’e sana söylemiştim bana ihanet etmeyecektin der. Kadir ve Zeynep’e kim yardım ettiğini, onlara yeri kimin söylediğini sorar. Selim, kızı Cemre’nin yardım ettiğini itiraf eder.

Kadir, Veli’ye ulaşmak için Cemre’ye yapması gerekenleri söyler ve ondan Belma ve Demir ile yüzleşmesini ister. Zeynep’ten de Selim’in görüşme teklifini kabul etmesini ister ve kendisinin de emniyetin içindeki muhbiri bulacağını söyler.

Kadir, emniyette içerisindeki muhbirin kim olduğu ile ilgili şüphelendiği polislerin isimlerini açıklayarak takip edilmesini ister. Haydar müdür, Kadir’in silahını ve rozetini aldığı için haksızlık ettiklerini itiraf eder. Kadir’den rahat durmasını başını belaya sokmamasını ister. Bu arada Zeynep, Selim ile görüşmek için onun ofisine gider. Selim, Veli’nin talimatı ile hareket etmektedir ve Zeynep’e iş teklif eder. Zeynep, yetimhanede büyüdüğünü ve karşısındakinin kim olduğunu kolaylıkla anlayabildiğini söyler ve Selim, Zeynep’i inandırmak için, Veli için yaptığı suç duyurusu dilekçesini göstererek ona işbirliği teklif eder

Dizinin sonlarına doğru Veli büyük bir oyun oynar. Kadir’ annesinin yerini söyler ve aynı anda Zeynep’in elinde olduğunu. Kerem’e de, annesinin elinde olduğunu yerini söyler gittiği yerde Cemre vardır. Telefonla arar ve annesini gösterir Kerem’e konuşturur. Kerem Çılgına döner ne yapacağını bilemez. Veli, Demir’e kadını vurmasını söyler. Veli oradan ayrılınca silah sesi gelir. Kerem’in annesini Demir vurdu mu?.

Çarpışma 8. Bölüm 2. Fragman Geldi Kadir’in Annesi Belli Oldu Veli’nin Acımasız Planları Var!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler