Ana SayfaDizilerÇarpışma 8. Bölüm 2. Fragman Geldi Kadir'in Annesi Belli Oldu Veli'nin Acımasız...

İlgili Postlar

Çarpışma 8. Bölüm 2. Fragman Geldi Kadir’in Annesi Belli Oldu Veli’nin Acımasız Planları Var!

Show TV’de ekrana gelen ve büyük beğeniyle izlenen Çarpışma dizisinin 8. bölümünde yine soluklar tutulacak. Çarpışma 8. Bölüm 2. fragman geldi Kadir’in annesi belli oldu Veli’nin acımasız planları var.

Çarpışma Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

Çarpışma 8. Bölüm 2. Fragman Geldi Kadir’in Annesi Belli Oldu!

Show TV’de ekrana gelen ve büyük beğeniyle izlenen Çarpışma dizisinin 8. bölümünde yine soluklar tutulacak. Çarpışma 8. Bölüm 2. fragman geldi Kadir’in annesi belli oldu Veli’nin acımasız planları var.

8. Bölüm 2. fragmanda, diziye Kadir Adalı’nın annesi ‘Asiye Karaca’ karakteriyle bu haftadan itibaren dahil olan usta oyuncu Şebnem Sönmez’in ilk kez görüldüğü tanıtımda Veli telefonda ulaştığı Kadir’e, ‘Sen benim elimden annemi aldın ama bana başka bir anne verdin!’ diyor, onu en hassas yerinden vuruyor. Kadir, hiç tanımadığı annesiyle ilgili Zeynep’e içini döküyor, Zeynep de konuşmasıyla Kadir’e moral veriyor.

Kadir’in, Zeynep’in, Cemre’nin ve Kerem’in aile olmalarını nefretle takip eden Veli’nin, ‘İnsanlar sevdikleriyle sınanmadan aile olamazlar!’ sözleriyle yine planının olduğunun işaretini veriyor. Kerem’in boş sokaklarda ‘Anne neredesin!’ diye haykırdığı, Yakup ve Meral’in kar maskeli adamlarca saldırıya uğradığı, Demir’in silah doğrulttuğu tanıtımda Cemre’nin Belma ile karşı karşıya geldiği anlarda heyecan artırıyor.

Yeni bölümde başka neler olacak!

Kadir’ ile Zeynep yakınlaşmaya başlarken, Cemre ile Kerem arasındaki çekimin gücü de her geçen gün artmaktadır. Canını yakanların, canını yakmaya kararlı olan Veli ise ilk hamlesini yapar ve Adalı’ya telefonla ulaşır ve annesi ile ilgili sarf ettiği sözlerle Kadir’i en hassas yerden vurur. Kadir, Veli’nin artık eskisinden daha tehlikeli olacağının farkındadır ve herkesi uyarır. Veli, Demir’le de işbirliği yapar ve adamlarına Yakup ile Meral’i kaçırmaları emrini verir. Cemre’nin sabırsızlıkla beklediği gün gelir.

Demir ve Belma ile  yüz yüze hesaplaşır. Adalı’da, bir yandan Veli’nin diğer yandan da emniyetteki köstebeğin peşine düşer. Veli’nin kötü planları için artık sadece Kadir ve Zeynep değil, Cemre ve Kerem de vardır. Veli, Adalı’ya, Zeynep’e, Cemre’ye ve Kerem’e hayatları, aileleri ve sevdikleri üzerinden şimdiye kadar hiç görülmediği kadar ağır ve acımasız şekilde saldıracaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler