Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 18. Bölüm Yayınlandı Züleyha Yılmaz'la Müjgan'ı El Ele Gördü!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 18. Bölüm Yayınlandı Züleyha Yılmaz’la Müjgan’ı El Ele Gördü!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölümü yine büyük beğeni ile izlendi. Bir Zamanlar Çukurova 18. Bölüm yayınlandı Züleyha Yılmaz’la Müjgan’ı el ele gördü.

Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Züleyha Yılmaz’la Müjgan’ı el ele gördü!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölümü yine büyük beğeni ile izlendi. Bir Zamanlar Çukurova 18. Bölüm yayınlandı Züleyha Yılmaz’la Müjgan’ı el ele gördü.

Yılmaz’ın 100 ton pamuğu telef olmuştur. Demir, oynadığı çirkin oyundan sonra Yılmaz’dan bir çıkış yapmasını bekliyor. Cengaver’le bu durumun keyfini çıkarmayı ihmal etmiyorlar. Yılmaz, Demir’den hesap sormak istiyor. Fekeli onu bu fikrinden döndürmek istiyor. Fekeli Yılmaz’ın hiçbir şey yokmuş gibi davranmasını istiyor. Yılmaz, bu sefer Fekeli’yi dinleyerek sessiz kalmayı tercih ediyor ve Demir’i aklı ile alt ediyor. Yılmaz, Müjgan ile yakınlaşırken, Züleyha yazdığı mektubun Yılmaz’a ulaşmadığından haberi yok. Ayrıca Demir, Züleyha ve Adnan bebeği korumak için kendini kayan toprağın altına atıyor.

Ayrıca Demir’in adamı olan Sait, aynı zamanda Fekeli’ye de çalışıyor. Demir, fabrikadaki durumla ilgili Sait’ten bilgi almak istiyor. Demir, Sait’ten şüphelenmeye başlıyor. Hünkar hanım, Fekeli ile ilgili gerçekleri araştırmaya başlıyor. Demir, Fekeli’nin suçsuz olduğuna inanmıyor. Fekeli’nin Yılmaz’a arka çıkması Demir’i daha da deli ediyor. Fekeli’nin katil olduğuna dair şahitlik edenlerden biri vefat ediyor. Ölmeden önce de Hünkar’ı çağırıyor. Ama rahmetli söyleyeceğini söylemeden ölüyor. Hünkar da bu yüzden konunun Fekeli ile ilgili olduğunu anlıyor.

Hünkar hanım cenazeye gidiyor ve Fekeli de cenazede. Hünkar, iki gencin Yılmaz’ın pamukları ile ilgili olarak konuştuklarını duyuyor. Suçlusunun da Demir olduğunu söylüyor. Fekeli, cenazede rahmetli ile ilgili öğrendiklerini, adamın ölmeden önce taşındığı ve halen oturduğu evi Hünkar hanıma söylüyor.

Hünkar pamuk olayından dolayı Demir’e hesap soruyor. Hünkar Develi’deki evi de soruyor. Demir sinirleniyor ve Fekeli’nin aralarını açmaya çalıştıklarını söylüyor.

Yılmaz, Züleyha’yı yolda arabasıyla kıstırıyor ve mutlu olup olmadığını soruyor. O da mesut olduğunu üzülerek söylüyor. Yılmaz artık senden vazgeçtim diyor Züleyha’ya. Müjgan’a hemen bir gül gönderip arkadaşlık teklif ediyor ve yemeğe gidiyorlar. Yemekte, Yılmaz başından geçenleri anlatıyor ve o sırada Müjgan elinden tutuyor. Demir ile Züleyha’da yemek için gittikleri yerde ikisini el ele görüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler