Ana SayfaDizilerÇarpışma 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Cansız Kadir'in Oğlu Olduğunu Öğreniyor Mu?

İlgili Postlar

Çarpışma 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Cansız Kadir’in Oğlu Olduğunu Öğreniyor Mu?

Show Tv ekranlarının büyük heyecanla izlenen dizilerinden Çarpışma 16. son bölümü ile ekranlara geldi. Kadir, Selim’le buluştuğunda tüm delillerin olduğu dosyayı önüne koyuyor ve isteklerini sıralarken bir telefon geliyor arayan Cansaz’dır. Kadir’e kendisini bulmak için 48 saat mühlet veriyor eğer bulamadığı taktirde onu öldüreceğini söylüyor. Cansız Kadir’in oğlu olduğunu öğreniyor mu?

Çarpışma Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

Cansız Kadir’in Oğlu Olduğunu Öğreniyor Mu?

Adem’i öldürmek zorunda kalan Veli, onun ölümünden de Kadir’i suçlu buluyor ve intikam yemini ediyor. Kadir, Zarif’in yanına gider ve ona Cansız’ın yerini verip vermeyeceğini sorar. Kadir, masanın üzerindeki bir polis arabası oyuncağını eline aldığında Zarif sinirlenir ve onu bırakmasını söyler. Zarif, hala ona bulmak istiyor  musun diye sorduğunda ona bir adres verir ve Cansız’ı o kişiden bulacağını söyler.

ÇARPIŞMA 16. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kadir, Zarif’in yanından çıktıktan sonra çevresini saran adamlarla karşılaşır. Silahını çekmekle tereddüt eder. Cansız, Kadir’in silahını çekmediği için vicdanlı biri olduğunu ispat eder. Kadir’e Cansız’ın karşısında böyle tereddüt etmemesini söyler.

Veli, Selim ile konuşup Kerem’in hapishanede işini bitirmek için plan yapar. Kerem’in intihar etmiş gibi ölmesini sağlamaya çalışırlar ama başarılı olamazlar Kerem adamların elinden kurtulur. Kerem, kendisini öldürmek isteyen adamlardan kurtarmak için mahkum gibi görünen adamla konuşur ve ona neden yardım ettiğini sorar. O da Kadir Adalı’nın selamı var beni seni korumak için o gönderdi der.

KADİR ANNESİ VE ZEYNEP’LE YEMEK YİYOR!

Kadir’in annesi kendi elleri ile tabağına yemek koymanın mutluluğunu yaşıyor. Oturup beraber yemek yiyorlar. Veli Asiye hanımın yanında çalışan kadının önüne geçiyor ve ona para verip ortadan kaybolmasını istiyor. Kadir, Kerem’i ziyarete giderek onunla konuşuyor.Kerem. onu babası ile görüşmesini ve ona bir şans vermesini istiyor. Babası, Kerem’e büyük bir itirafta bulunup onun çocukluğunu aldığını, alırken ayaklarını kaybettiğini ve onun çocukluğun kendi ayaklarının kıymetli olmadığını anladığını söyler.

KADİR ZARİF’İN VERDİĞİ ADRESE GİDER!

Kadir, Zarif’in yani Cansız’ın verdiği adrese gider. Onun bulmak istediği adamı bulur. Orada büyük bir çatışma yaşanırken Zeynep Cansız’ı arar ve Kadir’in onun oğlu olduğunu söyler. Ama Kadir vurulur.

Çarpışma 16. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Cansız ile Kadir Savaşında Kadir Vuruluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler