Ana SayfaÜnlülerAdımı Anmıyor Ona çok Küstüm!

İlgili Postlar

Adımı Anmıyor Ona çok Küstüm!

Türk sinemasının usta oyuncularından Türkan Şoray, öğrencilerin açtığı Tuvallere Türkan Şoray’ sergisine katıldı ve sergiye katılan gençlerin büyük ilgisi ile karşılaştı. Kadıköy Halk Eğitim Merkezinde gençlerle bir araya geldiğinde, sorulara cevap verdi Kadir İnanır ile ilgili  gelen sorulara Türkan Şoray, adımı anmıyor ona çok küstüm dedi.

Türkan Şoray Kimdir?

Adımı Anmıyor Ona çok Küstüm!

İstanbul Kadıköy’de öğrencilerin açtığı, ‘Gönüllerin Tuvallere Türkan Şoray’ sergisine davetli olarak katılan Şoray, gördüğü büyük ilgi karşısında gözyaşlarını tutamadı. Gençlerin ilgisi karşısında daha yüz yıl daha yaşayacağını söyledi. Gençlerin, Kadir İnanır hakkında sorularına ise adını bile anmadığını söyledi.

ÇOK KİBİRLİ DEĞİL Mİ?

Türkan Şoray, gençlerle yaptığı söyleşide, Kadir İnanır’ın hiç adını anmadığını ve bu yüzden kendisine küstüğünü söyledi. Türkan Şoray, gençlere dönerek, Kadir kibirli biri sizce de öyle değil mi? dedi.

Tuvallere Türkan Şoray sergisine katılan Şoray, gördüğü büyük ilgi karşısında, bu büyük sevgi ile daha yüz yıl daha yaşayacağını söyledi. Kendisine gösterilen büyük sevgi karşısında gözyaşlarını tutamadı. 50 yıllık sinema kariyerinde birlikte oynamaktan en çok keyif aldığı kişinin Kadir İnanır olduğunu söyledi.

Kadir İnanır kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler