Ana SayfaDedikoduCansu Dere: Dinleniyorum

İlgili Postlar

Cansu Dere: Dinleniyorum

Kanal D’de 25 Mayıs Çarşamba akşamı final bölümüyle ekrana gelecek olan ‘Sadakatsiz’ dizisinde ‘Asya’ karakterini canlandıran Cansu Dere, önceki gün Zorlu AVM’de görüntülendi. Dizisi biten ve tatile çıkmak için hazırlanan Cansu Dere “Dinleniyorum” dedi. İşte ünlü oyuncunun o açıklamaları;

Cansu Dere: “Listelerim Pek Olmaz…”

“Benim öyle ‘Aradığım üç özellik’, ‘En önemli beş kural’ gibi listelerim pek olmaz. Kişiye bağlı. Hissettirdiklerine, birlikte geçirdiğim zamana. Hoşlanmadığım şeyleri net bilirim ama…”

Şöhretin kendisini değiştirmediğini de belirten ünlü oyuncu Dere, “Tanınmışlık bende farklı kimlikler yaratmadı. Kameralar önünde bir ben, evde arkadaşlarla ayrı bir ben yok yani.” dedi.

Cansu Dere Doğallığıyla Kendine Hayran Bıraktı

“Zorlandığım Zamanlar Oluyor…”

“Bu kadar tanınıyor olmak sizin gibi şöhretin popülerlik yönüyle de pek ilgilenmeyen biri için özgürlük açısından rahatsızlık verici mi?” soruya ise “Zorlandığım zamanlar oluyor, doğru ama genellikle tanınmaktan ya da popülerlikten ötürü değil. Aslında her şey karşılaştığım tavırla alakalı. Beni asıl rahatsız eden kabalık, hadsizlik ve talepkârlık oluyor. Saygısızlık beni sinirlendirir.” şeklinde cevapladı…

Cansu Dere kimdir?

Cansu Dere: Dinleniyorum

Arkadaşlarıyla birlikte meydan katında bulunan bir restoranda buluşan Cansu Dere, uzun süre kaldığı mekanda arkadaşlarıyla sohbet eşliğinde yemek yerken, basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı.

Neşeli haliyle dikkat çelen güzel oyuncu, “Bildiğiniz gibi dizimiz final yaptı. Önümüzdeki günlerde final bölümüyle ekranlarda olacak. Şu sıralar pek bir şey yapmıyorum, dinleniyorum, tatil yapıyorum ve dostlarımla vakit geçiriyorum” açıklamasında bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler