Ana SayfaÜnlülerCaner Erkin, Eski Eşi Asena Atalay'a Dava Açıyor!

İlgili Postlar

Caner Erkin, Eski Eşi Asena Atalay’a Dava Açıyor!

Caner Erkin, eski eşi Asena Atalay’a dava açıyor! Başarılı futbolcu Caner Erkin, olaylı bir şekilde boşandığı eski eşi Asena Atalay’a neden dava açmaya hazırlanıyor? Asena Atalay’ın babası Oktay Atalay, borcu yüzünden kapattığı mekanını tekrardan nasıl açtı? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Caner Erkin hakim karşısında

Caner Erkin Eski Eşi Asena Atalay'a Dava Açıyor
Caner Erkin Eski Eşi Asena Atalay’a Dava Açıyor

Caner Erkin, eski eşi Asena Atalay’a dava açıyor!

Caner Erkin, eski eşi Asena Atalay’a dava açıyor! Beşiktaş’ın sevilen futbolcusu Caner Erkin, 2016 yılında olaylı bir şekilde boşandığı eski eşi Asena Atalay’a dava açmaya hazırlanıyor. 

2016 yılında 6 yıllık eşi Asena Atalay’dan boşanan başarılı futbolcu Caner Erkin, mahkeme tarafından verilen kararla eski eşi Atalay’a aylık 10 bin lira yoksulluk nafakası ödemek zorunda kalmıştı. 

Eski eşine aylık 10 bin lira yoksulluk nafakası ödeyen Caner Erkin, Asena Atalay ile olan ortak çocukları 7 yaşındaki Çınar’ın da aylık 50 bin liralık okul masraflarını üstlenmişti.

Şimdilerde eski eşini çocuğu için ödediği nafakayı kendisine harcamakla suçlayan Caner Erkin, dava açmaya hazırlanıyor.

Caner Erkin kimdir?

Caner Erkin Eski Eşi Asena Atalay'a Dava Açıyor
Caner Erkin Eski Eşi Asena Atalay’a Dava Açıyor

Paraları babasına mı aktardı?

Ünlü futbolcunun gerekçesi ise eski eşinin, nafaka borcu yüzünden daha önce kapanan Maslak Sahne isimli mekanı yeniden açan babası Oktay Atalay’a aktardığı iddiası…

Asena Atalay’ın babası Oktay Atalay’ın geçtiğimiz yıl borçları yüzünden kapatmak zorunda kaldığı tiyatro ve gösteri sanatları merkezi “Massk Sahne” yi yeniden açması, Caner Erkin cephesinde şaşkınlıkla karşılandı. 

İddialara göre Caner Erkin, Asena Atalay’ı kendisi ve çocuğu için aldığı nafakayı babası Oktay Atalay’a aktarmakla suçluyor.

Asena Atalay kimdir ?

İşsiz olması yüzünden nafaka ödemeyi kabul etmiş

Caner Erkin, geçtiğimiz yıl televizyonda kısa bir süre sunuculuk yapan eski eşi Asena Atalay’ın şu an bir işi olmaması nedeniyle nafakayı kabul ettiği öğrenildi. Geçtiğimiz yol kapatılan baba Oktay Atalay’a ait mekanın tekrar açılması, Caner Erkin’i nafaka iptali davasına yöneltti.

Beşiktaşlı ünlü futbolcu Caner Erkin, geçtiğimiz aylarda görülen davada “Asena, çocuk için verdiğim parayı kendisine harcıyor” sözleriyle eski eş Asena Erkin’i suçlamış ve oğulları Çınar’ın velayetinin kendisine verilmesini talep etmişti.

Asena Atalay: Evlilik Bana Çok Uzak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler