Ana SayfaÜnlülerCaner Erkin hakim karşısında!

İlgili Postlar

Caner Erkin hakim karşısında!

Caner Erkin hakim karşısında! Ünlü futbolcu Caner Erkin, hakem Mete Kalkavan’a küfür ettiği iddiası ile açılan davada hakim karşısına çıktı. Caner Erkin ve Mete Kalkavan’ın küfür davasında flaş gelişme yaşandı. Duruşmada neler yaşandı? Mahkeme, kararını verdi mi? Davanın detayları neler? Detaylar haberimizde…

Caner Erkin ile Asena Atalay’ın Oğlu Çınar’a Kayyum Atanıyor!

Caner Erkin hakim karşısına çıktı

Ünlü futbolcu Caner Erkin, Beşikaş ve Başakşehir maçının 87. dakikasında kendisine sarı kart gösteren hakem Mete Kalkavan’a küfür ettiği iddiaları ile mahkemelik olmuştu. Hakem Mete Kalkavan’a küfrettiği gerekçesiyle hakkında 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Caner Erkin, hakim karşısına çıktı. İstanbul 49. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, Caner Erkin avukatları ile birlikte katıldı.

Caner Erkin kimdir?

Caner Erkin kendisi savundu

Duruşmada, bir önceki celsede tanık olarak çağrılmasına karar verilen Beşiktaşlı futbolcu Tolgay Arslan’ın katılmadığı kaydedildi. Erkin, kimli,k tespitinin ardından hakkındaki iddiaları reddetti. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Caner Erkin, “Maçtan sonra hakem Mete Kalkavan’la soyunma odasında görüştük. Aramızda herhangi bir problem olmadı. Beraatimi istiyorum.” diyerek kendini savundu.

Caner Erkin davasında karar verildi mi?

Mahkeme, kararını verdi ve tanık Tolgay Arslan hakkında zorla getirme kararı çıkarılmasına hükmetti. Eksiklerin giderilmesi için ertelenen duruşma çıkışında basın mensupları tarafından görüntülenen Caner Erkin, konu hakkında açıklama yapmadı ve avukatları ile birlikte adliyeden ayrıldı.

Caner Erkin hakim
Caner Erkin hakim

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler