Ana SayfaÜnlülerCaner Erkin ile Asena Atalay'ın Oğlu Çınar'a Kayyum Atanıyor!

İlgili Postlar

Caner Erkin ile Asena Atalay’ın Oğlu Çınar’a Kayyum Atanıyor!

Beşiktaşlı ünlü futbolcu Caner Erkin’in oğlu Çınar Erkin’in velayetini teslim almak için açılan davada mahkeme, Çınar Erkin’i temsil için kayyum atanmasına karar verildi. İstanbul Aile Mahkemesi, Çınar Erkin’in davadaki haklarının korunması amacıyla kayyum atanması için Sulh Hukuk Mahkemesi’ne ihbarda bulundu. Konunun detayları Haberimizde..

Şükran Ovalı doğum fotoğraflarını paylaştı. Caner Erkin’in ağladığı an duygulandırdı!

Caner Erkin ile Asena Atalay’ın Oğlu İçin Kayyum Kararı!

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin”in oğlu Çınar Erkin’in velayetini almak için açtığı davanın yürütülmesine devam edildi. İstanbul 11. Aile Mahkemesi’nde görülen duruşmaya Asena Atalay ve Caner Erkin katılmazken, her iki tarafında avukatları duruşmada hazır bulundu.

Asena’nın Avukatından İtiraz Geldi!

Duruşmanın başlamasının ardından mahkeme hakimi Yargıtay Hukuk Genel Kurulunun kararı doğrultusunda velayet davalarında çocuğu temsilen kayyum atanması gerektiğini ve bu nedenle kayyum atamaları gerektiğini aktararak taraflara bu konu hakkında görüşlerini sordu. Söz alan Caner Erkin’in avukatı “takdir mahkemenin” derken, Asena Atalay’ın avukatı ise bu karara itiraz ettiği öğrenildi.

Caner Erkin kimdir?

Davanın karar aşamasına geldiğini ve karar çıkmasını beklediklerini belirten Asena Atlay’ın avukatı Beyza Sındıraç, ” Dava dosyası karar aşamasına gelmiş. Bu nedenle kayyum atanmasına gerek yoktur” dedi.

“Tüm velayet davalarında artık kayyum atanıyor”

Bunun üzerine duruşma hakimi, “Yargıtay’ın kararı doğrultusunda kayyum ataması yapmamız gerekiyor. Kayyum ataması yapılmadığı takdirde bu dosya Yargıtay tarafından usulden bozulur. Yargıtay Genel Kurulu, velayet davalarında anne ve babanın dışında çocuğun menfaatini dile getirecek bir kayyum atanması gerektiğini söylüyor. Tüm velayet davalarında artık kayyum atanıyor” diyerek bu durumu açıkladı.

Caner Erkin İle Asena Atalay Arasındaki Velayet Davasında Son Sözü Oğulları Çınar Aldı! İşte Detaylar…

Asena Atlay’ın avukatı: “Ciddi anlamda hak kaybı bu”

Bunun üzerine Asena Atlay’ın avukatı Beyza Sındıraç, “Bu nasıl adalet sistemi. Karar aşamasına gelmiş. Ciddi anlamda hak kaybı bu” diyerek karara tepki gösterdi. Mahkeme, Hukuk Genel Kurulu Kapsamında Çınar Erkin’i davada temsil etmek üzere kayyım atanması hususunda Sulh Hukuk Mahkemesine ihbarda bulunulmasını karar vererek duruşmayı erteledi.

Asena Atalay Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler