Ana SayfaDedikoduCaner Erkin, 3.5 milyon dolara villa satın aldı

İlgili Postlar

Caner Erkin, 3.5 milyon dolara villa satın aldı

Geçtiğimiz aylarda ünlü oyuncu Şükran Ovalı ile dünya evine giren yıldız futbolcu Caner Erkin, 3.5 milyon dolara yeni bir villa satın aldı. Erkin, aynı villayı satın almak isteyen Ebru Yaşar ve Necat Gülseven çiftinden önce davranarak villanın yeni sahibi oldu. İşte detaylar…

Şükran Ovalı ile evlenen ve o günlerden beri eski eşi Asena Atalay ile sorun yaşayarak sık sık magazin gündeminde yer alan Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Caner Erkin, 3.5 milyon dolara villa satın aldı.

Caner, fırsattan istifade etti

Aynı villayı satın almak isteyen, ünlü şarkıcı Ebru Yaşar ve eşi Necat Gülseven çifti, Caner Erkin’den hamle yedi. Geçtiğimiz günlerde ikiz bebeklerini kucaklarına alan Yaşar ve Gülseven çifti, doğum nedeni ile evi almaya fırsat bulamadı. Bu durumu fırsata çeviren Caner Erkin, hemen emlakçıya giderek evi satın aldı. Erkin, geçtiğimiz günlerde satın alma işlemlerini başlattı ve villanın yeni sahibi oldu.

Üç katlı ve bahçeli villa, Şükran Ovalı’nın zevkine göre dekore edilecek

Acarkent’te bulunan, 3 katlı ve bahçeli villayı satın alan Caner Erkin ve Şükran Ovalı çifti, yeni ev heyecanı yaşıyor. Çift, yeni evlerinin dekorasyonunu yurt dışından yapmayı planlıyor. Erkin’in eşi Şükran Ovalı’nın zevkine göre dekore edilecek olan villanın dekorasyonu tamamlanana kadar çift Baltalimanı’nda oturacak. Caner Erkin ve Şükran Ovalı çiftinin yeni evlerini nasıl dekore edeceği merak ediliyor.

Caner Erkin kimdir?

Şükran Ovalı kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler