Ana SayfaDedikoduİlker Kaleli Ve Beren Saat Bir Arada!

İlgili Postlar

İlker Kaleli Ve Beren Saat Bir Arada!

Poyraz Karayel adlı dizinin bitmesinin ardından İlker Kaleli’nin hangi projede yer alacağı merak edilirken Beren Saat ile bir araya gelmesi heyecan yarattı.

Yeni sezonda hiçbir dizi projesinde yer almayan Beren Saat, bir süre dinleneceğini belirtilirken özellikle önümüzdeki dönemlerde yeni dizi projeleriyle hem Beren Saat’in hem de İlker Kaleli’nin yeniden ekranlara gelmesi bekleniyor. Oynadığı dizilerde iki karakter de oldukça dikkat çekerken Beren Saat ile İlker Kaleli’nin bir arada olacağı dizinin çok daha fazla dikkat çekmesi bekleniyor.

İlker Kaleli Ve Beren Saat Beklenti Yarattı!

Özellikle bu iki ismin bir araya gelerek görüşme sağlaması önümüzdeki dönemlerde yeni dizi projelerinin geleceği konusunda önemli mesajlar verirken iki isim de bu konuda açıklama yapmaktan kaçındı. Beren Saat ve İlker Kaleli arasında nelerin konuşulduğu ve neden bir görüşmenin yapıldığı şu an için net bir şekilde bilinmiyor. Önümüzdeki günlerde yeni bir dizisin müjdesinin verilebileceği söyleniyor.

Geçtiğimiz hafta ekranlara veda eden Poyraz Karayel’de en çok dikkat çeken başrol oyuncusu olan İlker Kaleli, özellikle final sahnesindeki başarılı oyunculuğuyla uzun süre konuşulmuştu. Dizinin bitmesi oyuncunun sevenleri tarafından da olumsuz bir şekilde değerlendirilirken, İlker Kaleli’nin yeni dizi projelerinde yer almasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu açıdan şu anda net bir şekilde açıklama yapılmasa da iki ismin başrollerde yer alacağı bir projenin kesin bir şekilde gerçekleşeceği belirtiliyor. Fakat bu konudaki en büyük soru işareti bu projenin dizi mi yoksa sinema için yapılacağı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler