Ana SayfaÜnlülerAslışah Alkoçlar Aşk Hayatını Anlattı!

İlgili Postlar

Aslışah Alkoçlar Aşk Hayatını Anlattı!

Son dönemlerin en çok gündemde yer alan isimlerinden birisi olan Aslışah Alkoçlar özel hayatı ile ilgili önemli bilgileri paylaştı.

Özel bir magazin dergisi için açıklamalar yapan ve özel bir röportaj veren Aslışah Alkoçlar özellikle Hakan Sabancı ile yaşadıkları aşk hakkında bilinmeyenleri anlattı. Hülya Koçyiğit’in küçük torunu olması sebebiyle magazin dünyasının yakından takip ettiği bir isim olan Aslışah Alkoçlar özellikle Hakan Sabancı ile ilişkiye başlaması ile tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Bu ilişki her ne kadar gündemde çok popüler olsa da ayrılık kısa süre içerisinde geldi.

Etkinlikte Karşı Karşıya Geldiler!

Özellikle geçtiğimiz akşam gerçekleştirilen özel bir etkinliğe katılan Aslışah Alkoçlar, burada bulunan Arzu Sabancı ve Hakan Sabancı nedeniyle oldukça zorlu bir gece geçirdi. Etkinlikte eski sevgililerin bir araya gelmekten çekindiği ve aynı ortamda bulunmaktan rahatsız olduğu da görülürken Aslışah Alkoçlar yaptığı açıklamalarıyla oldukça dikkat çekti.

Aslışah Alkoçlar tarafından yapılan açıklamalarda aşık olmadığı ifade edilirken özellikle Hakan Sabancı ile başlayan ilişkinin normal bir süreç olarak bittiği vurgulandı. Röportajında yalandan hiçbir şekilde hoşlanmadığını özellikle vurgulayan Alkoçlar, ilişkinin yalan üzerine mi bitti sorularının sorulmasına neden oldu. İlişkinin neden bittiği üzerine net bir açıklama yapmayan ünlü güzel, ayrılığın elle tutulur bir gerekçesinin olmadığını ve normal bir ilişki gibi sona erdiğini söyledi.

Alkoçlar tarafından yapılan bu açıklamalar kısa süre içerisinde magazin dünyasında ses getirirken ünlü ismin özellikle aşık olmadığını söylemesi yeni ilişkilere erken açabileceğini de gösterdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler