Ana SayfaÜnlülerZafer Algöz Aşkı Tanımladı: Cinnetlik Hali!

İlgili Postlar

Zafer Algöz Aşkı Tanımladı: Cinnetlik Hali!

Deli Aşk adlı film ile yeniden beyaz perdede yer alan Zafer Algöz film ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde film hakkında özel bir röportaj verilirken film oyuncularından Zafer Algöz’ün yanı sıra Şafak Pekdemir ve Emrah Kaman da film hakkında değerlendirmeler yaptı. Özellikle Zafer Alagöz tarafından yapılan yorumlarda aşk adına oldukça ilginç ifadeler kullanılırken aşkın bir cinnet hali olduğu söylendi. Filmde aşk en önemli konulardan birisi olurken yaptığı açıklamada aşkın bir cinnet olduğunu söyleyen Zafer Algöz, aşkın kavuşuncaya kadar geçerli olduğunu ve kavuştuktan sonra aşkın aynı şekilde devam etmeyeceğini söyledi.

Şafak Pakdemir’den Değerlendirme

Aşk ile ilgili değerlendirme yapan Şafak Pekdemir ise aşkın delilik olduğunu ve bu deliliğin herkesin kendi kişiliğine göre şekillendiğini söyledi. Kişinin kişiliğine göre aşk yaşadığını söyleyen Şafak Pekdemir, pek çok kişinin bu duyguyu çok uç noktalarda yaşayabileceğini belirti.

Şafak Pekdemir için sorulan bir soruda daha önce komedi filmlerinde çok fazla kadınların görülmediği belirtilirken Pekdemir daha önce böyle bir projenin denk gelmediğini fakat bu projeyi çok sevdiğini ve yer almak istediğini söyledi. Bu sözün üzerine açıklama yapan Zafer Alagöz ise özellikle komedi oynamanın çok zor olduğunu ve drama oynamanın komediye göre çok daha kolay olduğunu söyledi. Her drama oynayan kişinin komedi oynayamayacağını açık bir şekilde dile getiren Zafer Algöz, bu konuda söylediği iddialı sözler ile de dikkat çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler