Ana SayfaÜnlülerCandan Erçetin: Umudu Kaybetmek Yok

İlgili Postlar

Candan Erçetin: Umudu Kaybetmek Yok

BKM Yaz Etkinlikleri kapsamında, Maximum Uniq Açıkhava’da gerçekleşen konserlerde  önceki akşam Candan Erçetin konser verdi. Samimi açıklamalar yapan ünlü sanatçı Candan Erçetin “Umudu kaybetmek yok” dedi. İşte Candan Erçetin’in o açıklamaları;

Hakan Karahan: “Ne Ayrılığı?”

Nişantaşı sokaklarında hızlı adımlarla yürüyen Candan Erçetin ve Hakan Karahan, ayrılık haberleriyle alakalı soruları cevapsız bıraktı. Başarılı oyuncu Hakan Karahan geçtiğimiz yıl Magazin gündeminde ortaya çıkan ayrılık haberlerine ise “Tam 24 yıl oldu, ne ayrılığı?” sözleriyle tepkisini dile getirmişti.

Candan Erçetin kimdir?

Candan Erçetin: Umudu Kaybetmek Yok

“Parçalandım” şarkısıyla konserine açılışı yapan sanatçı Candan Erçetin, “Bu parçayı özellikle seçtim. Parçaları bir araya toplayacağız, umudu kaybetmek yok, toparlayacağız hep beraber” diyerek sevenlerini karşıladı.

Konserin ilk yarısında “Yazık Oldu”, “Kırık Kalpler”, “Meğer”, “Yalnızlık”, “Kim Korkar”, “Maskeli Balo”, “İyi Ki”, “Yalan”, “Değişiyoruz” ve “Elbette” şarkılarını seslendiren Erçetin, güzelliği ve yeşil renkteki elbisesi ile sahnede adeta ışık saçtı.

Candan Erçetin’den Muhteşem Konser!

Sahnede Adeta Bir Diva

Verdiği her konserde dekoruyla ve kostümüyle dinleyiciye farkını hissettiren Candan Erçetin, konserin ikinci yarısında çıplak ayakla sahneye çıktı. Çiçekli fuşya-oranj renkli elbisesiyle gece boyunca dans eden Candan Erçetin doğallığıyla kendisini dinlemeye gelenleri bir kez daha büyüledi.

Hayranları tüm şarkılarda sanatçıya eşlik ederken, “İndim Havuz Başına”, “Sallasana”, “Sevdim Sevilmedim”, “Melek” ile konserini bitiren ünlü sanatçı sahneyi bırakamadı. Alkışlar eşliğinde bis yapan Cabdab Erçetin, istek üzerine “Yıldızların Altında”, “Bahçe Duvarından Aştım” ve her konserinde bir klasik olan “Memleketim” şarkısı ile gecenin finalini yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler