Ana SayfaÜnlülerCan Yaman Yeni Sevgilisini Paylaştı

İlgili Postlar

Can Yaman Yeni Sevgilisini Paylaştı

Rol aldığı ‘Sandokan’ adlı dizi için İtalya’da bulunan Can Yaman, geçtiğimiz yıl evlilik hazırlığı yaptığı spiker Diletta Leotta’dan ayrıldıktan sonra yeni bir aşka yelken açtı. Can Yaman yeni sevgilisini paylaştı. İşte o kare;

Can Yaman Diletta Leotta Maçı Birlikte İzledi

Ünlü İtalyan spiker Diletta Leotta, EURO 2020’nin açılış mücadelesi olan Türkiye-İtalya maçını tribünden takip etti. Can Yaman ile birlikte Roma Olimpiyat Stadı’na giden Leotta, mücadele öncesi ve sonrasında sevgilisi ile birlikte paylaşımlarda bulundu. Farklı takımları destekleyen ikili, tribünlerde samimi görüntüler verdi.

Karşılaşma öncesi Can Yaman’la beraber iki ülkenin bayraklarının olduğu atkıyla pozlar veren Diletta Leotta, İtalya’nın gollerinin ardından büyük sevinç yaşadı. Leotta İtalya’nın kazanmasıyla sevgilisini kızdırmayı da ihmal etmemişti.

Sevgilisiyle Roma Olimpiyat Stadı’na giden Leotta, Türk taraftarlarından büyük ilgi gördü. Instagram’dan paylaşım yapan ünlü spiker, İtalya’nın bulduğu gollerin ardından sevgilisi Can Yaman’ın yıkılma anlarını da paylaştı. Yenilgiden sonra büyük üzüntü yaşayan Yaman, maskesiyle yüzünü kapatmıştı.

Diletta Leotta ile Yolları Ayırdılar

Başrolünde yer aldığı ‘Sandokan’ adlı dizinin çekimleri için yaklaşık bir yıldır İtalya’da bulunan Can Yaman, Diletta Leotta’dan ayrıldıktan sonra gönlünü ünlü aktris Francesca Chillemi’ye kaptırdı.

Tolga Güleç’ in Can Yaman Eleştirisi Çok Konuşuldu…

Bir süredir birlikte oldukları konuşulan ikiliden 32 yaşındaki Yaman, sosyal meyda hesabından yaptığı paylaşımla Chillemi ile haklarında çıkan ‘aşk’ dedikodularını doğruladı.

Can Yaman yeni sevgilisiyle fotoğraflarını paylaşarak aşkını ilan etti. Ünlü oyuncu fotoğraflara, ‘Güneş gibi güzel’ notunu düştü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler