Ana SayfaÜnlülerPınar Aydın: Yol Gösterenim Yoktu Vazgeçtim

İlgili Postlar

Pınar Aydın: Yol Gösterenim Yoktu Vazgeçtim

‘Akademi Türkiye’ yarışmasıyla büyük bir şöhret yakalayan Pınar Aydın’ın (40) artık gözlerden uzak bir yaşamı var. Yarışma sonrasında müzik dünyasında tutunamayan Aydın, “Yol gösterenim yoktu vazgeçtim” dedi. İşte o açıklamalar;

Yarışmanın Üçüncüsü Olmuştu

2000’lerin ilk yıllarına damga vuran ‘Popstar’ yarışmasının büyük ilgi görmesinden sonra televizyon izleyicileri ‘Akademi Türkiye’ ile tanıştı. 2007’de hayatını kaybeden Barış Akarsu’nun birinci, Tolga Futacı’nın ikinci olduğu müzik yarışmasında, sesi ve güzelliği kadar sıra dışı tarzıyla dikkatleri çeken Pınar Aydın ise üçüncü seçildi.

Giresun’a yerleşmişsiniz…

Eşim zaten Giresunlu. Yazları tatile geliyorduk. Benim baba tarafım Karadenizli ama Giresun’u daha önce görmemiştim.. Karadenizi eşimle beraber öğrenmiş oldum aslında. Gelip gittikçe de yerleşmeye karar verdik. Aslında ben istedim diyebilirim.

Büyük bir şehrin ardından Giresun’da yaşamak nasıl?

İstanbul’un yoğunluğundan sonra sakinlik iyi gelmişti başlarda ama zaman zaman aramıyor değilim. Burası çok güzel ama İstanbul’daki olanaklara sahip değiliz. Yazları keyifli, tatil aramazsınız ama kışları zaman geçirecek alternatifler pek yok.

Eşinizle nasıl tanıştınız?

Eşim benim oturduğum siteye taşınmıştı. O dönemlerde vaktimin çoğunu spor salonunda geçiriyordum. Eşim de oyunculuk deneyimi yaşadı ve tanışmaya bahane olmuştu. Arkadaşlığımız da öyle başladı. (Gülüyor) Beraberliğimiz kısa bir süre sonra da evliliğe dönüştü. 2015’te hayatlarımızı birleştirdik.

Akademi Türkiye’ye katılma süreciniz nasıl gelişti?

O dönemde Hukuk Fakültesi 3. sınıf öğrencisiydim. Rahmetli annem benim müziğe olan tutkumdan dolayı yarışmaya katılmamı teklif etti. Ben de hemen atladım. (Gülüyor) Birçok elemeyi geçtim ve ‘Akademi Türkiye’ evine girmeye hak kazandım.

Yarışma sürecinde bir evde yaşıyordunuz. Final gecesinin ardından dışarıda nasıl bir hayatla karşılaştınız?

Sudan çıkmış balık gibiydim. Popülerlik de var tabi, heyecanlıydım. Yol almaya çalışıyordum ama bir yandan da ne yapacağımı bilmiyordum.

Pek çok hayranınız ve büyük bir star olacağınıza dair beklentiler vardı ama müzik dünyasında tutunmakta zorlandınız…

Gerçekten müziğe karşı büyük bir tutkum vardı. İddalıydım da. Müzikte bir yerlere gelebilmek için birçok yolu denedim, çok uğraştım ama sadece sesin yeterli olmadığı, şansın ve paranın da gerekli olduğunu anladım. Benim şansım iyi gitmedi ve çok yalnızdım. Yol gösterenim yoktu. Doğru kişilerle, doğru işler yapamadım ve sonunda da vazgeçtim.

Güzelliğinizin, sesinizin önüne geçtiğini düşündünüz mü?

Hayır aslında öyle düşünmüyorum. Ben zaten müzikte başarımı ispatlamıştım. Sesime ve tarzıma güveniyordum. Görselliği hiçbir zaman yok saymadım ama sadece görselliğin arkasına da saklanmış değildim.

Barış Akarsu yarışmanın birincisi olmuştu. 2007’de aramızdan ayrıldı…

Barış çok sevdiğim bir arkadaşımdı. Aramızdan ayrılması çok büyük talihsizlik oldu. Çok yetenekliydi. Güzel işlere adım atmıştı. Tam ‘oldu’ derken maalesef aramızdan ayrıldı. Yine de görüyorum ki unutulmadı, unutulmayacak. Hep bizimle kalacak. Onunla bir değil birçok anımız vardı. Çok güzel günlerdi. Yarışma evindeyken bir keresinde de saçını yıkatmıştı bana, hala aklımda. Çok üzgünüm gerçekten.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler