Ana SayfaÜnlülerTolga Güleç' in Can Yaman Eleştirisi Çok Konuşuldu...

İlgili Postlar

Tolga Güleç’ in Can Yaman Eleştirisi Çok Konuşuldu…

Başrollerinde yer aldığı ‘Sandokan’ isimli proje için  ortalama 8 aydır İtalya’da olan yakışıklı oyuncu Can Yaman’ın, sosyal medyadan paylaştığı jakuzili pozlarına tepkiler çığ oldu. Yakışıklı oyuncuya tepki verenlerden biride oyuncu arkadaşı Tolga Güleç idi. Sosyal medya sayfasından  isim anmadan eleştiri yapan Tolga Güleç’ e destek de geldi. İşte Detaylar…

Tolga Güleç’ in Can Yaman Eleştirisi Çok Konuşuldu…

İtalya’ da Oynadığı ‘Sandokan’ isimli dizinin set çekimleri için orada yaşamını sürdüren 31 yaşındaki oyuncu Can Yaman, tatil için geldiği Türkiye’ den geri döner dönmez tatil paylaşımlarına devam etti.

Jakuzi Keyfi Haram Oldu…

Sosyal medya hesabında yaklaşık Dokuz milyona yakın takipçiye sahip olan Can Yaman, İtalya’ da tatiline devam ettiği otelde çektirdiği son pozlarını Instagram hesabından takipçileri için paylaştı. Fakat, Can Yaman’ın kaslı vücuduyla denize nazır jakuzide keyf yaptığı fotoğrafları tepki oklarını üzerine çekti.

Yardımseverliğide Savunuldu…

Bazı kullanıcılar Can Yaman’ın ülkede aynı anda baş gösteren ve önlenemeyen yangınlar konusunda bir paylaşım yapmamasını eleştirirken, ünlü oyuncunun bazı takipçileri de her daim yardımseverliğini söyleyerek savunmuş oldu.

İşte Tolga Güleç’ in Can Yaman Göndermesi;

“Milyon takipçi yapmış vasıfsız kardeşim, sana diyorum yahu kime olacak! Herkesin içinde isim vermeyeyim şimdi, sonra salarsın üstüme 12-13 yaşındaki fanlarını. Bir katkın olsun şu dünyaya! Kardeş durmadan Instagram’da üstü çıplak fotoğraflarını paylaşıp like/etkileşim kasacağına, yapsana 2 paylaşım, ihtiyaç listesi paylaş en azından. Paylaş bir şey paylaş tamam en yakışıklı sensin en iyi vücut sende tamam ne olur?”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler