Ana SayfaDedikoduCan Bonomo'dan Duygusal Doğum Günü Kutlaması

İlgili Postlar

Can Bonomo’dan Duygusal Doğum Günü Kutlaması

Can Bonomo, oyuncu eşi Öykü Karayel’in 32. yaş gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Can Bonomo’dan duygusal doğum günü kutlaması geldi. Ünlü şarkıcı, eşiyle çekilen fotoğrafını “İmparatoriçenin doğum günü” notuyla yayınladı. İşte o kare;

Öykü Karayel’den Özel Açıklamalar

Dijital bir platformda yayınlanan ‘Bir Başkadır’ dizisinde hayat verdiği ‘Meryem’ karakteriyle adından söz ettiren Öykü Karayel, geçtiğimiz ay Meriç Aral ve Efe Tunçer’in sunduğu, YouTube’da yayınlanan ‘Teras Noir’ programına konuk olmuştu. Şarkıcı Can Bonomo ile mutlu bir evlilik sürdüren ve Nisan 2021’de anne olan Öykü Karayel, “Dünyaya bir çocuk getirmek yaratıcı tarafını nasıl etkiledi?” sorusuna şu yanıtı vermişti:
İçgüdüsel olarak yaratıcı enerji zaten hamilelik döneminde başlıyor. O açık zihinle bir şeyler üretmek istiyorsun. Ama yoğun set zamanlarında da kafamızı boşaltmak için bazen bomboş şeyler izlemeye ihtiyaç duyabiliyoruz. Çünkü öylesi bir yoğunluk çocuk olmasa da birçok zaman yaratıcı tarafımızı törpüleyebiliyor. O yüzden mümkün olduğunca hiçbir şey düşünmeden kafamı boşaltmaya ihtiyacım varmış diyebilirim. Tüm bu deneyimlerin bilinçaltında birikip, sırası geldiğinde bir anda ortaya çıkacağını düşünüyorum. Çünkü o hissiyat geldiğinde ‘Neyse ya şu an ümitlenmeyeyim, bunları yapacak alanım da yok. Zamanı gelecek’ diyorum.

Can Bonomo’dan Duygusal Doğum Günü Kutlaması

Bonomo, eşinin doğum gününe özel Karayel ile objektif karşısında verdiği aşk pozunu Instagram’dan yayınladı. Ünlü isim, kısa sürede yoğun ilgi gören fotoğrafına “İmparatoriçenin doğum günü.” ifadelerine yer verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler