Ana SayfaDedikoduCan Bonomo ile Öykü Karayel misafirlere yasak getirdi

İlgili Postlar

Can Bonomo ile Öykü Karayel misafirlere yasak getirdi

Evlilik hazırlıkları yapan Can Bonomo ile Öykü Karayel davetliler için ilginç bir uyarı yaptı. İşte konuyla ilgili detaylar.

Can Bonomo ile Öykü Karayel 14 Temmuz tarihinde hayatlarını birleştirecek. Gerçekleştirilecek olan düğün ile birlikte dünya evine girecek olan çift, son hazırlıkları yapıyor. Düğüne yönelik davetli listesini hazırlayarak davet işlemlerini de tamamlayan çift, davetlilere önemli bir uyarı yaptı.

Can Bonomo ile Öykü Karayel gizlice çekilen fotoğraflara sitem etti!

Can Bonomo ile Öykü Karayel sosyal medyayı yasakladı

Düğüne gelecek davetlilere “Düğün gecesi çektiğiniz fotoğrafları lütfen sosyal medyada kullanmayın” uyarısında bulunan çift, bu gelişme ile birlikte gündeme geldi.

Can Bonomo kimdir?

Nişan yapılmıştı

Geçtiğimiz kış döneminde aile arasında yapılan bir törenle nişanlanan çift, 14 Temmuz ile birlikte beraberliklerini taçlandıracak.

Öykü Karayel kimdir?

Telefon yasaklanacak mı?

Konuyla ilgili gündemde yer alan iddialarda çiftin girişte telefonları toplattıracağı ve telefonla salona girmenin de yasaklanacağı konuşuluyor.

Bu gelişmeler gündeme geldikten sonra sosyal medyada bu tutuma yönelik eleştiri yapıldı. Özellikle çiftin bu şekilde bir uyarı yapması uygun bulunmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler