Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 42. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hayri Feride'ye Meydan Okuyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 42. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hayri Feride’ye Meydan Okuyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Camdaki Kız, 41. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sedat, Nalan’la tartışırken Hayri fotoğrafları Cana’nın gönderdiğini öğreniyor. Gidip fotoğrafları çekenleri bulup eve getiriyor. Rafet’in karşısına çıkıp ona durumu anlatıyor. Nalan, artık annesinin baskılarından sıkılıp ona karşı geliyor. Feride, Hayri’den işten çıkmasını istiyor. Hayri, Feride’ye meydan okuyor.

Perşembe Dizileri 2022

Hayri Feride’ye Meydan Okuyor!

Camdaki Kız dizisinin 42. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sedat, Cana’nın gönderdiği fotoğrafı görünce gerçekten Nalan’la Hayri arasında bir şey olduğunu zannediyor. Şirkete gittikten sonra onu kolundan tutup odasına sokuyor ve fotoğrafı gösterip ondan bunu açıklamasını istiyor. Nalan Sedat’a, açıklama yapmak zorunda olmadığını, ne görüyorsa o olduğunu söylüyor. Sedat’da, onun Hayri’yle gizlice sahilde buluştuğunu ima edince Nalan, ona olan öfkesini kusuyor.

CAMDAKİ KIZ 41. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ona, Hayri’nin sadece kendisine yardım etmek için kolundan tutup banka oturmasına yardımcı olduğunu söylüyor. O fotoğrafları Cana’nın gönderdiğini duyunca Nalan iyice sinirleniyor. Hayri, onların konuşmasını duyuyor ve doğruca Cana’nın evini bulup yanına gidiyor. Ondan o fotoğrafları kimin çektiğini kendisine söylemesini, söyleyene kadar da oradan gitmeyeceğini söylüyor.

Hayri gidip adamları bulup arabaya bindirip eve getiriyor. Feride bu arada Nalan’ın yastığının altından Hayri’nin kızına yazdığı notu buluyor. Nalan gelince o notu gösterip açıklama yapmasını istiyor. Çok öfkelenen Nalan, annesine karşı çıkıyor ve artık onun bu yaptıklarına dayanamadığını söylüyor.

Muzo, tüm mal varlığını satıp gideceğini babasına söylüyor. Selen, Muzo’nun bunu yapmasında Nalan’ı suçluyor. Onun gazıyla yaptığını düşünüyor. Muzo, Pera’ya evlenme teklif ediyor. Rafet, Pera’nın Pervin’in kızı olduğunu öğreniyor. Onunla buluşup bu evliliği istemediğini ve onunla dünür olmayacağını söylüyor.

Hayri, herkes yemek sofrasındayken Rafet’e fotoğrafları gösterip, kendisinin Nalan hanıma yardım ederken fotoğraflarının çekildiğini ve bunu yapanları bulup getirdiğini söylüyor. Rafet, arabadaki adamları Hayri’nin dövdüğünü görünce ona iyi yaptığını söylüyor. Hayri’yi içeri davet ediyor.

O ise, ufak bir işi olduğunu hemen geleceğini söyleyip Nalan’a Manolya tohumu bulup cebine koyuyor. Konağa gelip Rafet’le tavla oynuyor. Feride, Hayri’yi Rafet’le tavla oynarken görünce çok sinirleniyor. Rafet’e, kendisine denk birini bulamadığını mı soruyor. Muzo, Pera’yla birlikte eve geliyor.

Ailesine Pera’yla evlenme kararı aldıklarını açıklıyor. Feride, Hayri’nin peşinden gidiyor ve ona hemen ertesi gün Rafet’le konuşup işinden ayrılmasını istiyor. Hayri ise, Feride’nin kolunu itip daha onun kendisini tanımadığını tanımak da istemeyeceğini söyleyip gidiyior.

Camdaki Kız 41. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hayri Rafet’le Ne Konuşacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler