Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Sedat'ı Terk Ediyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Sedat’ı Terk Ediyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Camdaki Kız, 27. yeni bölümüyle 20 ocak perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Gülcihan, Selen’in hamile olmadığını öğrenir. Ama Rafet’e, bebeğin düştüğünü söylerler. Sedat, Alper’in Nalan’a videodan bahsettiğini öğrenip tutuşmaya başlar. Cavit Sedat’tan, ortaklık işinin imza aşamasını hızlandırmasını ister. Selen’in yardımıyla Rafet, imza masasına oturur. Ama son anda sözleşmeyi imzalamaktan vazgeçer. Sedat’ın sakladığı görüntüleri Nalan, izler. Camdaki Kız 27. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nalan, Sedat’ı terk ediyor.

Perşembe Dizileri 2021

Nalan Sedat’ı Terk Ediyor!

Camdaki Kız 27. bölüm 1. fragmanında; Nalan, Sedat’la Meliha’nın görüntülerini izledikten sonra ağlayarak orayı terk ediyor. Sedat’ı terk eden Nalan, annesinin yanına gidip olanları ona anlatıyor. Sedat, Feride’nin ayaklarını kapanıp ondan af diliyor. Nalan Muzo’ya, Meliha ile Sedat arasında bir ilişki olduğunu bilip bilmediğini soruyor. Muzo, duydukları karşısında şok oluyor. Feride, Gülcihan’ın yanına gidip Nalan’ın Sedat’tan ayrılmayı düşündüğünü söylüyor.

İşte Camdaki Kız 27. bölüm 1. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 26. BÖLÜM ÖZETİ!

Gülcihan, Selen’le Levent’i yanına çağırır. Önce Selen’e bir tokat atıp ona, kendilerini hamile olduğu yalanıyla kandırdığı için kızına çok kızar. Daha sonra Rafet’e bu durumu açıklamayacağını anlayıp Selen’le, doktora gider. Dönüşte de bebeğin düştüğü yalanını uydurmayı planlar.

Alper, Nalan’la buluşur ve ona elinde hayatını değiştirecek görüntüler olduğunu söyleyip ondan para ister. Nalan, durumu gidip annesine anlatır. Feride, Alper’le buluşup onun elindeki görüntülerin Sedat ile Cana ile ilgili olduğunu düşünür. Bu arada Cana’nın kocası yurt dışında olduğu için ikili sık sık görüşmeye başlar.

Feride, Cana’nın evine gider. Cana, Feride’yi karşısında görünce şok olur. Sedat, evde olduğu için panik olur. Feride, Cana’ya durumu anlatır ve Alper’in elindeki görüntülerin ne olduğunu öğrenmesini ister. Rafet, Hayri’den Muzo’nun bir işler karıştırdığını öğrenir. Muzo, Meliha ile ilgili gerçeği babasına anlatır.

Rafet, Meliha’nın evine gider ve ona onun gibi kolay yalan söyleyen birini gelini olarak kabul edemeyeceğini ama, ona her konuda destek olacağını söyler. Eve dönen Rafet, Selen’in doktora götürüldüğünü öğrenir. Selen, eve perişan halde dönüp bebeğini kaybettiğini söyler. Rafet, torununu kaybettiği için yıkılır.

Sedat, Cavit’le buluşup Alper’in Nalan’la konuştuğunu anlatır. Cavit, ortaklık sözleşmesinin imza işini Sedat’tan hızlandırmasını ister. Rafet, acele etmek istemez. Selen, babasıyla konuşur. Rafet, imza işini halletmeyi kabul eder. İmza öncesi Cavit, elindeki görüntüleri Sedat’a verir.

Nalan, Sedat’ın çekmeceye bir şey sakladığını görür. Rafet, son anda ortaklık sözleşmesini imzalamaktan vazgeçer. Nalan, Sedat’ın sakladığı görüntüleri bilgisayardan izler. Sedat’ın, Meliha’yla birlikte olduğu görüntüleri izleyip donup kalır. Sedat, Nalan’ın görüntüleri izlediğini görür.

Camdaki Kız Dizisinin 27. Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler