Ana SayfaÜnlülerÇağla Şıkel'in Dondurma Keyfi!

İlgili Postlar

Çağla Şıkel’in Dondurma Keyfi!

Ekranın sevilen ünlüleri arasında yer alan Çağla Şıkel, her yaz olduğu gibi sezonun yorgunluğunu Bodrum’da atıyor. Çağla Şikel’in tatiline ise annesi, oğulları Kuzey ve Uzay’da eşlik ediyor. Çağla Şıkel annesi Asuman Şıkel, çocukları Uzay ve Kuzey Altuğ ile birlikte Bodrum Türkbükü’nde görüntülendi. İşte Detaylar…

Çağla Şıkel’den Samimi Açıklamalar!

Çağla Şıkel, Annesi ve iki oğlu Uzay ile Kuzey ile birlikte Bodrum tatiline devam ediyor…

Yaz sezonunu Bodrum’da geçiren Çağla Şıkel, Emre Altuğ ile olan evliliğinden dünyaya gelen iki oğlu Uzay ve Kuzey ile birlikte Bodrum tatiline devam ediyor. Tatilde annesiyle de vakit geçiren ünlü model Çağla Şıkel, sosyal medya hesabından annesi ile birlikte çekilmiş pozunu paylaştı. Çağla Şıkel annesi Asuman Şıkel ile birlikte çekildiği fotoğrafın altına “Annelerin en güzeli” notunu düşerek, annesine olan sevgisini bir kez daha dile getirdi.

Çağla Şikel Kimdir?

Çağla Şikel Genç Kızlara Taş Çıkarttı

Çağla Şıkel “Aşırıya kaçmamaya çalışıyoruz ama çocukları tutamıyorum”

Şarkıcı Emre Altuğ ile 2008 yılında evlenip 2015’te boşanan manken ve sunucu Çağla Şıkel, gündemde sık sık yer alıyor. Sempatik tavırları ile dikkat çeken ünlü model Çağla Şıkel, mankenlik dışında sunuculuk ve birçok organizasyonda yerini alıyor. Her sene olduğu gibi Çağla Şıkel, sezonun yorgunluğunu Bodrum’da atıyor. Çocuklarıyla birlikte dondurma yiyen ünlü model Çağla Şıkel, gazeteciler ile ayak üstü sohbet etti. Çağla Şıkel “Aşırıya kaçmamaya çalışıyoruz ama çocukları tutamıyorum” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler