Ana SayfaÜnlülerÇağla Şıkel'den Son Dakika Kaan Yıldırım Açıklaması Geldi...

İlgili Postlar

Çağla Şıkel’den Son Dakika Kaan Yıldırım Açıklaması Geldi…

Güzel model Çağla Şıkel, geçtiğimiz gün Etiler’de bir eczaneden çıkarken magazin muhabrilerinin objektiflere takıldı. Popçu Hadise ile yollarını ayıran oyuncu Kaan Yıldırım ile aşka yelken açtıklarına dair dedikoduları çıkan ünlü model, konuyla ilgili ilk defa açıklama yaptı. İşte Detaylar…

Çağla Şıkel Esnekliğini Gözler Önüne Serdi

Çağla Şıkel’ den Son Dakika Kaan Yıldırım Açıklaması Geldi…

Etiler’ de ki bir güzellik salonunda bakımını yaptırdıktan hemen sonra bir eczaneye giren başarılı model Çağla Şıkel, Koronavirüs sebebiyle yaklaşık 2 yıl ara verilen okulların tekrar başlamasıyla mutlu olduğunu belirtip “Şimdi çocukları almaya gidiyorum. Çok mutlular. Çocuklar bu günü çok bekliyordu onların okumaya daha çok ihtiyacı var.” dedi…

“Tüm Önlemlerin Alındığına Eminim”

….Ben de tüm önlemlerin alındığını düşündüğüm ve emin olduğum için şu an onları okula gönderiyorum. Başka alternatif sunulmuyor zaten. Artık çocuklar da bireysel olarak sorumluluklarını alacak yaşa geldiler. Bizim okulumuzda aşı olmamış öğretmen yok” dedi.

“Biz Bu İşten Kurtulamayacağız”

Ünlü model, hala daha aşı olmayanların bulunduğunun hatırlatılmasına ise, “Aşı olmayanlar Covid-19’un bitmesini beklemesinler! Yani Covid-19’un bitmesini bekleyen birilerinin mutlaka aşı olmuş olması ve umutlanıyor olması lazım. Çünkü bizim tek yolumuz aşı! Bu salgın başka bir şekilde bitmeyecek. Toplumun tamamı aşı olmadıkça, farklı mutasyonlar görmeye devam edeceğiz ve bu işten kurtulamayacağız” şeklinde konuştu.

Kaan Yıldırımı’ ı İlk Defa Açıkladı…

Model Çağla Şıkel’ın ismi başarılı oyuncu Kaan Yıldırım’ la aşk iddialarına karışmıştı. Bu dedikodulara cevap vermek isteyen Çağla Şıkel, “Aramızda aşk yok. Kaan’la sadece arkadaşız, aramızda ilişki olma ihtimali de yok” ifadeleriyle aşk iddialarına da son noktayı koymuş oldu.

Çağla Şikel kimdir?

Kaan Yıldırım kimdir?

Ünlü Model’ in Terlikleri Dikkat Çekti… 

Çağla Şıkel Terlikleri
Çağla Şıkel Terlikleri

Kaan Yıldırım ‘Hadise’ Sessizliğini Bozdu

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler