Ana SayfaDedikoduÇağla Şıkel ve Emre Altuğ Birlikte Tatile Gidiyor!

İlgili Postlar

Çağla Şıkel ve Emre Altuğ Birlikte Tatile Gidiyor!

Çağla Şikel, geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde alışveriş yaparken görüntülenen, ünlü manken ve sunucu 2018 yılının kendisi için güzel bir sene olduğunu belirtti. Yılbaşı programından da bahseden Çağla Şikel, yılbaşı tatili için 3-4 günlüğüne çocukları, ailesi ve  Emre Altuğ ile tatil planladıklarını, bu tatilinin kendisi ve çocukları için iyi geleceğini ve tatili heyecanla beklediklerini söyledi. Çağla Şıkel ve Emre Altuğ birlikte tatile gidiyor.

Çağla Şıkel kimdir?

Çağla Şikel ve Emre Altuğ birlikte tatile gidiyor!

Çağla Şikel, geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde alışveriş yaparken görüntülenen, ünlü manken ve sunucu 2018 yılının kendisi için güzel bir sene olduğunu belirtti. Yılbaşı programından da bahseden Çağla Şikel, yılbaşı tatili için 3-4 günlüğüne çocukları, ailesi ve  Emre Altuğ ile tatil planladıklarını, bu tatilinin kendisi ve çocukları için iyi geleceğini ve tatili heyecanla beklediklerini söyledi.Çağla Şıkel ve Emre Altuğ birlikte tatile gidiyor.

Şıkel, “Bu yılbaşında farklı bir program yaptık. 2019 yılına annem, ablam ve çocuklarla birlikte 3-4 günlüğüne Kapadokya gezisi planladık. Tabii ki babamızda bizimle olacak. Bakalım heyecanla bekliyoruz çünkü hepimiz yorulduk. Bize çok iyi gelecek” dedi.

Emre Altuğ kimdir?

Çağla Şikel’in Hayali!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler