Ana SayfaÜnlülerÇağla Şikel'in Hayali!

İlgili Postlar

Çağla Şikel’in Hayali!

Bir GSM operatörü markası tarafından kadın girişimcilerin hayatını kolaylaştırmak üzere geliştirilen bir uygulamanın bir çok ünlü ismin katıldığı tanıtımına ünlü model ve sunucu Çağla Şıkel de katıldı.

Çağla Şikel kimdir?

Çağla’nın 40 yaş partisi çılgın olacak!

Etkinlik sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan güzel ve başarılı model ve sunucu Çağla Şıkel, sergi açmak istediğini söyledi;

Fox TV ekranında hafta içi sabah saatlerinde popüler program Çağla ile Yeni Bir gün programını sunmaya devam eden Çağla Şıkel, Türkiye Vodafone Vakfı tarafından kurulan bir çok ünlü ve tanınmış kişilerin katıldığı  Girişimcilikte Önce Kadın Mobil Uygulaması’nı tanıtımına katıldı.

Güzel ve başarılı  model, sergi açmak istediğini söyleyerek, “Hamilelik dönemimde çok fazla tablo yapıyordum. Sergi açıp bir vakfa bağışlamak, hep aklımda olan bir şey” diye konuştu.

”Havyeyle yapılan çalışmayı daha önce yapmıştım. Fırına sokulan seramikleri boyamak çok zevkli. Hamilelik dönemimde çok fazla tablo yapıyordum. Hatta evde şu anda evimde asılı olan tablolarım da var. Her şeyin zamanı var. Bir gün kendi yaptığım tablolardan sergi açıp bir vakfa bağışlamak hep aklımda olan bir şey” öte yandan Ocak ayında 40 yaşına girecek olan Şıkel;” Çok çılgın bir parti düzenleyeceğim. Güzel bir kutlama yapmak istiyorum. Daha kaç kere gireceğiz kırk yaşına… 60 kişilik bir ekip gelsin daha çok insanlar bir arada olayım” şeklinde açıklama yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler