Ana SayfaÜnlülerÇağla Şıkel podyumda yürürken yere kapaklandı!

İlgili Postlar

Çağla Şıkel podyumda yürürken yere kapaklandı!

Ünlü manken Çağla Şıkel, podyumda yürürken talihsiz bir kaza geçirdi. Her zamanki endamıyla yürüyen Şıkel, bir anda yere kapaklandı. Ünlü manken, bu anların videosunu sosyal medya hesabından paylaşarak kendine karşı yüksek bir özgüven beslediğini kanıtladı. İşte detaylar…

Çağla Şıkel podyumda düştü

Podyumların tozunu attıran manken Çağla Şıkel, defile sırasında yürürken aniden dengesini kaybetti ve yere düştü. Bu anların videosunu sosyal medya platformu Instagram’daki hesabından takipçileri ile paylaşan Çağla Şıkel, paylaşımına “İtiraf edin bence iyi patinaj çekiyorum.” notunu düştü. Şıkel’in bu davranışı, özgüveninin yüksek olduğu ve kendisiyle barışık olduğu şeklinde yorumlandı ve takdir edildi.

Çağla Şıkel, eski eşi Emre Altuğ’a geri mi dönecek?

Şıkel, geçtiğimiz günlerde üçüncü kez anne olmak istediğini söyleyince eski eşi Emre Altuğ’la barışma ihtimali gündeme gelmişti. Hayatında biri olmayan Çağla Şıkel’in, iki çocuğunun babası ünlü şarkıcı Emre Altuğ ile barışma ihtimali haberleri, sevenlerini çok heyecanlandırdı. Sosyal medyada, iki ünlü ismin barışma haberleri geniş yankı uyandırdı.

Çağla Şıkel kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler