Ana SayfaÜnlülerZerrin Özer'den Yıllar Sonra Gelen Kerim Tekin İtirafı

İlgili Postlar

Zerrin Özer’den Yıllar Sonra Gelen Kerim Tekin İtirafı

Zerrin Özer, yıllar sonra şarkıcı Kerim Tekin ile çarpıcı itiraflarda bulundu. Zerrin Özer, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda, aşk hayatıyla ve 1998 yılında yaşamın yitiren şarkıcı Kerim Tekin hakkındaki itiraflarıyla sosyal medyaya damgasını vurdu. İşte o dikkat çekici açıklamalar…

Ben iyi bir partner değilim… Kıskansam bile belli etmem”

Aşk hayatıyla ilgili kendisine sorulan sorulara ilginç açıklamalar yapan Zerrin Özer; “Ben iyi bir partner değilim. İlişkilerimde ben üzülmedim üzen taraftım. Tabi bunu söylemek ne kadar doğru bilemiyorum ama gerçeği bu. Kıskansam bile belli etmem ama işte zor taraf benim.” Açıklamasıyla şaşırttı. 1991 yılında ilk evliliğini yapan Özer, 1 yıl sonra evliliğine son vermişti. 2006 yılında ise Levent Süren ile ikinci kez evlenmiş ve onunla da 2009 yılında boşanmıştı.

“Kerim’le yaşadığımız şey aşktan öte bir şeydi!”

Usta sanatçı Özer, katıldığı programda “Kerim Tekin ile yaşadığınız aşk mıydı?” sorusuna: “Kerim’in sevdiği vardı. Bizim yaşadığımız şey aşktan öte bir şeydi. O çok özel bir insan benim için.” Açıklamasını yaptı. İlerleyen dakikalarda, Zerrin Özer’den, Kerim Tekin’in “Kar Beyaz” şarkısını seslendirmesi istenildi. Sanatçı Özer’in, “Bu şarkıyı söyleyemem hele ki şimdi Kerim’in fotoğraflarını gördüm, ağlamak istemiyorum” şeklinde cevap vermesiyle duygusallaştığı da gözlemlendi.

Peki, Kerim Tekin Nasıl Ölmüştü?

Şarkıcı Kerim Tekin, “Yaz Aşkım” filminden sonra “Kar Beyaz” adlı filminin çekimlerine başlamıştı. 1998 yılında, film çekimleri devam ederken, Afyon’a konsere gitmiş ve diğer sanatçı arkadaşlarından önce, menajeri Halis Bütünley ile İstanbul’a dönmeye karar vermişti. Afyon’dan İstanbul’a dönüşünde, Sandıklı’da trafik kazası geçiren şarkıcı, 23 yaşında hayata gözlerini yummuştur.

Zerrin Özer kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler