Ana SayfaÜnlülerÇağla Şıkel, "Bu Aşk Bitmez" Cevabıyla Şaşırttı!

İlgili Postlar

Çağla Şıkel, “Bu Aşk Bitmez” Cevabıyla Şaşırttı!

Kariyer Fashion Show 30. yıl defilesinde Çağla ŞIkel, Miss Model of The World 2018 yarışmasında dünya güzelleri ile podyuma çıktı. Muhabirlerin sorularını yanıtlamaya çalışan Ünlü manken Çağla Şıkel, özel açıklamalarda bulundu, detaylar Haberimizde..

Çağla Şıkel ve Emre Altuğ Birlikte Tatile Gidiyor!

Çağla Şıkel: “Podyumda Çok Heyecanlıyız”

Türkiye güzelleri ile magazin muhabirlerinin sorularını cevaplayan Ünlü model Çağla Şıkel, “Genç tasarımcı arkadaşlarımızın heyecanını yükleyerek yürüyeceğiz bugün podyumda, o yüzden de çok heyecanlıyız” diyerek sözlerine devam eden Ünlü model, “Onlarla defileye çıktığım için çok mutluyum. Bence onlar da benimle çıktıkları için çok mutlulardır. Yeni nesil modellere çok ihtiyacımız var. İşte karşınızda, hepsi birbirinden güzel. Yolunuz açık olsun. Ben yakında 20. yılımı devireceğim” sözleriyle devam etti.

Çağla Şıkel kimdir?

Çağla Şıkel: Bu aşk bitmez - <a href=Magazin haberleri” />

Çağla Şıkel, “Bu Aşk Bitmez” Dedi..

Muhabirlerin, podyumları ne zaman bırakacağı hakkındaki sorusuna ise ünlü manken, “Böyle bir zaman, nokta koymak çok yanlış olur. İnsan sevdiği, âşık olduğu şeye nokta koyamaz. Sınır koyamaz, ‘bu aşk burada bitecek’ diyemez. Tabii ki fiziğimin el vermediği, kendimi kötü hissettiğim zaman bir nokta koyulacaktır ama buna bir zaman koymak çok yanlış olur” ifadeleriyle cevap verdi.

Çağla Şıkel: Bu aşk bitmez - <a href=Magazin haberleri” />

Çağla Şıkel: Bu aşk bitmez - <a href=Magazin haberleri” />

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler