Ana SayfaDizilerBüyük Yüzleşme Gerçekleşti! Ufak Tefek Cinayetler 15. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

İlgili Postlar

Büyük Yüzleşme Gerçekleşti! Ufak Tefek Cinayetler 15. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 14. Bölümünde gerçekleşen büyük yüzleşme, nefes kesti ve dengeleri değiştirdi. İzleyicilere, heyecanlı dakikalar yaşatan dizi filmin, son kısmında 15. yeni bölümün ilk kesitinden yayınlanan bomba sahne, yine izleyicileri merak içinde bıraktı. Sarmaşık’ta yeniden neler oluyor? Acaba, Edip ve Merve arasında bir yakınlaşma mı olacak?

Yüzleşme Sonrası 14. Bölümde Neler Yaşandı?

Ufak Tefek Cinayetler dizisi, dün akşam sunulan 14. bölümüyle izleyicileri ekranlar başına kilitledi. Merve ve ekürisinin kirli oyununun ortaya çıkmasıyla, tüm dengelerin değiştiği görülse de Merve ve Pelin yine yapacaklarını yapmıştı. Pelin, geçmişteki hatasını Taylan’a unutturmak için kalkıştığı sahte intihar oyunuyla yok artık dedirtirken; Serhan, Merve’ye boşanmak istediğini söylemişti. Boşanma talebini Merve’ye söyler söylemez soluğu Oya’nın yanında alan Serhan, Oya ile birlikteliğine devam edecek gibi görünüyor.

Geçtiğimiz bölümde, asıl şok etkisi yapan mevzu ise Merve’nin abisi Rıza’nın, Merve’nin lisedeyken Edip’e aşık olduğu sırrını ortaya çıkarması oldu. Merve, gerçekten hala Edip’i unutamadı mı? Sorusunu akıllara getirdi.

Ufak Tefek Cinayetler 15. Bölümünde, Edip Ne Yapmaya Çalışıyor?

Geçtiğimiz bölümde; güç ve otorite hırsından gözü hiçbir şey görmeyen Merve’nin, Serhan’ın boşanma talebiyle, psikolojisi alt üst olmuştu. Serhan’ın kariyeri sayesinde, Sarmaşık’ta herkese hükmetme ve otorite gücü kazanan Merve, acaba bu kez nasıl bir plan yapacak? Dizinin son bölümünün son kesitinde yayınlanan, yeni bölümden alınan ve şok etkisi yapan sahnede, Merve’nin, Edip’in yanında kuzuya dönmesi, izleyicilerde birçok soruyu da beraberinde getirdi. Edip’in, Merve’nin yanında ne işi var? Merve hala Edip’ten hoşlanıyor mu? Ya da yeni bir aşk mı doğuyor? İzleyip göreceğiz…İşte o şok eden sahne…

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler