Ana SayfaDizilerDefne Samyeli ‘İstanbullu Gelin’ Dizisinde

İlgili Postlar

Defne Samyeli ‘İstanbullu Gelin’ Dizisinde

Defne Samyeli ‘İstanbullu Gelin’ Dizisinde Konuk Oyuncu Olarak Oynayacak

Spikerlikten, şarkıcılığa daha sonra ise oyunculuğa soyunan başarılı şarkıcı Defne Samyeli cuma günlerinin vazgeçilmez dizisi haline gelen İstanbullu Gelin dizisine yeni bir isim dahil oldu. Esma’nın eski aşkı olan Garip karakterinin eski eşini canlandıracak olan Defne Samyeli konuk oyuncu olarak oynayacak.

Defne Samyeli ‘Siren’ Karakterini Canlandıracak

Başarılı bir kariyere sahip olan Defne Samyeli, ilk spiker olarak karşımıza çıkmıştır. Daha sonra şarkıcılığa soyunan Defne Samyeli, oyunculuk alanında da kendini kanıtlamıştır. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Zeynep karakterini canladıran Defne Samyeli oynadığı oyunculukla herkesin dikkatini çekmiş ve birçok dizi projesinden teklif almıştır.

Cuma günlerinin reyting rekorları kıran dizisi İstanbullu Gelin dizisinde konuk oyuncu olan Defne Samyeli, Esma’nın eski aşkı olan, yıllar sonra tekrar yolları karşılaşmış ve kaldıkları yerden devam etmeye karar alan Garip karakterinin eski eşi ‘Siren’ karakterini canlandıracak.Defne Samyeli’nin pek çok ünlü isim gibi dizinin sıkı bir takipçisi olduğu konuşuluyor. Zeyney Günay Tan ile Deniz Koloş’un yönettiği “İstanbullu Gelin”i ödüllü, başarılı kalem Deniz Akçay yazıyor.

İstanbullu Gelin Dizisinin Konusu Ne?

İstanbul’da yaşayan Süreyya genç yaşta annesini ve babasını kaybetmiş hayatın ağır yükünü sırtlamış çok güzel ve gururlu bir genç kızdır. Ansızın karşısına çıkan Bursa’lı zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olup Bursa’ya gelin gitmesiyle başlayan dramatik bir aşk hikayesi. İstanbul’da yetişmiş olan Süreyya özgürlüğüne düşkün, modern bir kadınken, Faruk ise modern görünümüne rağmen ailesine, gelenek ve görenekleri sıkı sıkıya bağlıdır. Süreyya onu istemeyen Esma Hanım’la savaşmak zorunda kalacaktır. Esma Hanım’ın eski aşkı ortaya çıkacak, Boran ailesinin ise hiç bilmedikleri kardeşleri Adem onları bulacaktır.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler