Ana SayfaDizilerSen Anlat Karadeniz'in 3.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Tahir Vedat'ın Elinde!

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz’in 3.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Tahir Vedat’ın Elinde!

Sen Anlat Karadeniz’in 3.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Tahir Vedat’ın Elinde!

Geçtiğimiz çarşamba izleyicilerin karşısına çıkan Sen Anlat Karadeniz dizisi iddialı bir giriş yaparak reytinglere ikinci sıradan yerleşmişti. İkinci bölümüne kadar uzunca konuşulan ve çarşambayı iple çekilir hale getiren Sen Anlat Karadeniz dizisinin 3.Bölüm fragmanı yayınlandı! Tahir Vedat’ın eline düştü, Vedat Tahir’i vuracak mı?

Sen Anlat Karadeniz Dizisinin 3.Bölüm Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=B7652p6OTBg

Sen Anlat Karadeniz’in 2.Bölümünde Ne Oldu?

Sen Anlat Karadeniz dizisinin nefesleri kesen 2.bölümü bugün yayınlandı. Tahir, Nefes ve Yiğit’le hayat mücadelesi verirken, ailesi de Vedat ve adamlarıyla büyük bir kavgaya tutuşur. Sonunda eğlenceli Yangazlar’ın yaptığı akıllıca bir oyunla, Tahir, Nefes ve Yiğit kurtulurlar. Onların oradan kurtulmuş olması demek Vedat’ın öfkesinin dahada artmış olması demet olur.

Vedat bu psikopatça öfkesinin köy halkına çevirmesi, herkesin zarar görmesi demektir. Karısını ve oğlunu saklayan Karadenizlilere yapmadığını bırakmayan Vedat köyün imamı Osman Hoca’ya işkence etmek, canavarlığının son noktası olacaktır.Tahir ise kaçtıkları yayla evinde Nefes’in neler yaşadığının ufak bir bölümü öğrenir ve buna dayanamaz.O gece, iki genç acılarını ve öfkelerini Karadeniz’in dağlarına, dalgalarına, bulutlarına akıtırlar.

Nefes’in gittikçe kötüye giden parmakları Tahir’i iyice endişelendirir ve gece yarını hastaneye gitmeye karar verirler.Nefes’i almak için Kaleli Kum’u batırmakla tehdit eden Eyşan ise Mustafa’yı sıkıştırmaya başlar. Köyün imamı olan Osman Hoca’nın evine adamlarından birini bırakan Vedat, Tahir ve Nefes’in kaldıkları yeri öğrenir ve yola koyulur…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler